REPUBLIKA SRPSKA NAVIJA ZA ZVEZDU! SPEKTAKULARAN doček delija za crveno-bele košarkaše na Palama (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranci odmah imaju priliku da vide šta ih očekuje

REPUBLIKA SRPSKA NAVIJA ZA ZVEZDU! SPEKTAKULARAN doček delija za crveno-bele košarkaše na Palama (VIDEO)

Foto: Instagram/ crvenazvezdakk

Košarkaši Crvene zvezde od 18 časova igraju prvi pripremni meč pre nove sezone protiv Jahorine na Palama. Crveno-beli su danas otputovali za Republiku Srpsku, a neposredno pre početka meča, prilikom dolaska u halu, igrači i stručni štab dobili su fenomenalan doček od strane delija.

Na snimku možete videti kakav su spektakl sa bakljama napravili navijači, a trener tima Janis Sferopulos, baš kao i sportski direktor Milan Dozet, sa velikim osmehom na licu ispratili su pozdrave zvezdaša i sjajnu atmosferu koju su priredili. Nemaju često prilike da ugoste svoj klub, te je za njih ovo sigurno dugo očekivano gostovanje Zvezde.

Stranci odmah imaju priliku da osete delić čuvene atmosfere, a tek će videti šta ona znači kada počne sezona.

Ekipa Zvezde je provela prvi deo priprema u Staroj Pazovi, nakon čega su se vratili u Beograd, a sad je već red i na prve pripremne utakmice.

Tim sa Malog Kalemegdana će prvo odmeriti snage na Palama, sa ekipom Jahorine u Republici Srpskoj, a zatim će se suočiti sa abaligašem Igokeom i Hapoelom iz Tel Aviva. Posebno zanimljivo će biti videti kako će se crveno-beli snaći protiv Olimpijakosa u sledećem pripremnom meču.

Kada je reč o takmičarskom delu sezone, Crvena zvezda će otvoriti sezonu duelom protiv Dubaija u "Koka kola" areni, a u Evroligi ih očekuje izazovna utakmica protiv novajlije, Pariza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading