NIJE MU DUGO TREBALO! Bivši igrač Partizana već našao novi KLUB!

Autor:

Sport

30.08.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo potpis ugovora.

NIJE MU DUGO TREBALO! Bivši igrač Partizana već našao novi KLUB!

Foto: Starsport

Uroš Trifunović, koji je stigao u Partizan 2018. godine, napustio je klub iz Humske posle razočaravajuće sezone crno-belih.

Nakon pozajmica u Mladosti i Megi, Trifunović se vratio kod Željka Obradovića i potpisao je četvorogodišnji ugovor. Međutim, nije uspeo da opravda očekivanja kluba, te je došlo do rastanka.

Ipak, čini se da Trifunović neće dugo biti bez angažmana, jer turski klub Tofaš je blizu dogovora sa ovim visokim košarkašem (201 centimetar), koji se ističe sigurnim šutem i odličnom defanzivom.

Foto: Starsport

Uroš Trifunović

Trifunoviću se pruža prilika da nastavi karijeru u Turskoj, gde će imati priliku da pokaže svoj talenat i doprinese timu Tofaša. Turska košarkaška liga poznata je po visokom nivou takmičenja, a klubovi poput Fenerbahčea i Efesa prednjače kao vodeći rivali. Angažman u Tofašu predstavljaće novi izazov za sina nekadašnjeg asa Zvezde Aleksandra Trifunovića, ali i priliku da pokaže svoje kvalitete u jakom takmičarskom okruženju.

Iako još uvek nije potvrđen transfer, čini se da se Trifunović približava novom poglavlju u svojoj karijeri. Turska bi mogla postati njegov novi košarkaški dom, pružajući mu priliku da nastavi napredovanje i usavršavanje. Njegov siguran šut i odlična defanziva mogli bi biti dragoceni resursi za Tofaš, a navijači će sa nestrpljenjem iščekivati njegov potencijalni dolazak u klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading