BRUTALNO! Stef Kari dobio astronomski ugovor u Golden Stejtu!

Autor:

Sport

29.08.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masno će zaraditi Amerikanac.

BRUTALNO! Stef Kari dobio astronomski ugovor u Golden Stejtu!

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari u dresu Golden Stejta

Američki mediji prenose da je košarkaš Golden Stejta, Stef Kari, produžio ugovor sa tim klubom do juna 2027. godine. Kari je 2022. godine potpisao četvorogodišnji ugovor sa Voriorsima vredan 215,4 miliona dolara, a sada je pristao na dodatno jednogodišnje produženje ugovora u vrednosti od 62,6 miliona dolara.

 

Stef Kari je bio sedmi pik u prvoj rundi NBA drafta 2009. godine, kada ga je Golden Stejt izabrao, a od tada je postao neizostavni deo tima. Sa Voriorsima je osvojio četiri titule u NBA ligi, ostavivši dubok pečat u istoriji kluba.

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari

Pored uspeha sa Golden Stejtom, Stef Kari je nedavno bio deo selekcije Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu. Kari je sa reprezentacijom osvojio zlatnu medalju, dodatno potvrđujući svoj status jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Ovaj produžetak ugovora samo potvrđuje vernost Stef Karija Golden Stejtu, kao i obostranu želju da se saradnja nastavi i u narednim godinama. Karijev doprinos timu i njegova istorija uspeha čine ga nezamenjivim delom Voriorsa, te produžetak ugovora predstavlja sjajan potez za klub i navijače.

Stef Kari se pridružio ekskluzivnom društvu igrača koji su od košarke zaradili preko 500 miliona dolara, pridruživši se Kevinu Durentu i Lebronu Džejmsu. Ovaj podatak svedoči o neverovatnom uspehu i uticaju koje je Kari ostvario tokom svoje karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading