OVO JE KEC NA DESETKU ZA CRNO-BELE! Partizan dovodi iz NBA još pojačanja?!

Autor:

Sport

29.08.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi biti ključni igrač za ostvarenje cilja.

OVO JE KEC NA DESETKU ZA CRNO-BELE! Partizan dovodi iz NBA još pojačanja?!

Foto: Starsport

KK Partizan je nedavno predstavio tim za sezonu 2024/25, ali se očekuje da bi u Humsku mogao stići još jedan pojačanje. Prema informacijama portala "Inside Euroleague", crno-beli su pokazali interesovanje za turskog košarkaša Džedija Osmana. Osman, rođen u Ohridu u Makedoniji, već ima iskustvo igranja u Anadolu Efesu i NBA ligi, gde je nastupao za Klivlend Kavalirse i San Antonio Sparse. Iako mu je želja da ostane u NBA ligi, ukoliko se to ne ostvari, postoji mogućnost da zaigra u Evropi, a pored Partizana, za njegove usluge zainteresovan je i Efes.

Džedi Osman je košarkaš koji može da pokrije pozicije krila i krilnog centra, što bi moglo da bude od velikog značaja za ekipu Partizana u predstojećoj sezoni. Njegovo iskustvo igranja u različitim ekipama uključujući i NBA ligu, čini ga veoma vrednim pojačanjem za crno-bele.

Partizan je odlučan da napravi značajan pohod na Evroligu u narednoj sezoni, a angažovanje iskusnog košarkaša poput Džedija Osmana moglo bi da bude ključno za ostvarenje tih ambicija. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja i eventualno potpisivanje ugovora sa turskim košarkašem.

Ukoliko Džedi Osman zaista stigne u Partizan, to bi moglo da donese značajne promene u sastavu ekipe i načinu njenog igre. S obzirom na njegovo iskustvo i kvalitete, Osman bi mogao da bude ključni igrač u taktičkim varijantama koje trener može da primeni tokom utakmica.

Pored Partizana, za usluge Džedija Osmana zainteresovan je i Efes, što dodatno podiže tenzije oko njegovog potencijalnog dolaska u Humsku. Konkurencija za angažovanje ovog talentovanog košarkaša jasno pokazuje koliko je on tražen na tržištu i koliko bi njegov dolazak mogao da bude značajan za bilo koji tim. Sve oči su uprte ka razvoju situacije i konačnoj odluci koju će Džedi Osman doneti u vezi sa svojom budućnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading