OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Otkriveno stanje POVREDE Partizanovog pojačanja!

Autor:

Sport

28.08.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i objasnio celu situaciju.

OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Otkriveno stanje POVREDE Partizanovog pojačanja!

Foto: Starsport

Novo pojačanje Partizana, Ajzea Majk, nije imalo sreće na prvom treningu sa ekipom, jer je zaradio povredu.

Kanađanin je otkrio da ima rupturu na listu i da ga očekuju terapije i vežbe. Iako može da trenira, izbegava opterećenje za list, a planira i kontrolu i novu magnetnu rezonancu u skorijoj budućnosti.

Ova povreda dolazi u nezgodno vreme, s obzirom da je ovo prva sezona Ajzee Majka u Evroligi, te je izrazio žaljenje što neće moći odmah da se uklopi i zaigra kako je planirao.

 - Imam rupturu na listu, čekaju me terapije, vežbe. Mogu da treniram, ali ništa što je opterećujuće za list. Uskoro ide kontrola, nova magnetna rezonanca. Videćemo, možda ću posle toga moći malo da podignem intenzitet. Naravno da sam se osećao loše. Posebno jer je ovo moja prva sezona u Evroligi. Želeo sam da dođem ovde, da se uklopim, da igram pripremne utakmice, naviknem se na to šta trener Obradović očekuje od mene. I dalje mogu da postignem sve to što sam planirao. Samo će biti potrebno malo više vremena - rekao je Majk za "Meridian sport".

Republika

Foto: Starsport

Ajzea Majk

Ajzea je stigao u Partizan iz Burga kao jedno od 14 novih igrača u ekipi. Njegovo pridruživanje timu dolazi uoči početka sezone, gde će izabranici Željka Obradovića najpre odmeriti snage sa čačanskim Borcem u AdmiralBet ABA ligi 20. septembra, a potom započeti takmičenje u Evroligi 3. oktobra protiv Baskonije. Očekuje se da će lekarski tim crno-belih uložiti napore kako bi pripremio Majka za navedene utakmice.

Partizan planira da organizuje turnir gde će sva pojačanja imati priliku da pokažu svoje umeće pred navijačima. Ovo će biti odlična prilika za ljubitelje košarke da vide nove igrače u akciji pre početka takmičarske sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading