KABOKLO DOBIO PONUDU IZ SNOVA! Brazilac NAPUŠTA Partizan?!

Autor:

Sport

18.08.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crno-belih mora da odluči.

KABOKLO DOBIO PONUDU IZ SNOVA! Brazilac NAPUŠTA Partizan?!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan predstaviće u ponedeljak svoj novi tim za narednu sezonu, a u rosteru nema mesta za Bruna Kabokla!

Njega je Partizan suspendovao zbog odlaska usred finalne serije Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, potom se pričalo o eventualnom pomirenju, a sada je opcija samo odlazak.

Posle odličnih nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, pojavila se mogućnost da Kaboklo pređe i u NBA, navodno su se njegove partije dopale Klivlend Kavalijersima, dok je sada ipak mnogo bliže tome da se ne vraća "preko bare". 

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo sa Matijasom Lesorom u duelu

Prema pisanju izraelskih medija, Brunu Kaboklu je stigla ponuda od čak 1,7 miliona dolara za jednu sezonu u Hapoelu iz Tel Aviva, što je navodno u skladu sa njegovim očekivanjima od narednog ugovora.

Podsetimo, Hapoel je do sada doveo zvučna imena poput Patrika Beverlija i Džonatana Motlija, dok će trener Stefanos Dedas na raspolaganju imati i Bena Bentila, još jednog bivšeg igrača Partizana Brajana Angolu i Džoa Reglenda, koji je svojevremeno nastupao za Crvenu zvezdu. To bi bio više nego konkurentan tim za osvajanje Evrokupa i ulazak u Evroligu.

Ostaje samo da se vidi kako će se rasplesti situacija oko Kaboklovog ugovora, budući da Partizan insistira da Brazilac može da bude slobodan u izboru nove sredine samo ako ugovor bude raskinut na njegovu štetu.

Ukoliko Hapoel istraje u nameri da ga angažuje, imaće moćan tim koji će od sezone 2025/26 konkurisati za "specijalnu pozivnicu" Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading