SRPSKA NA NOGAMA! Zvezda potvrdila dolazak, sprema se NEVIĐENA fešta! Zna se i RIVAL!

Autor:

Sport

17.08.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se pripremaju za novu sezonu.

SRPSKA NA NOGAMA! Zvezda potvrdila dolazak, sprema se NEVIĐENA fešta! Zna se i RIVAL!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde će zaigrati protiv ekipe Jahorine, prošlosezonskog šampiona sa Pala, u spektakularnom meču koji će se održati 28. avgusta u dvorani "Peki".

Pripremni period za šampiona AdmiralBet ABA lige i Superlige Srbije počinje u ponedeljak, a prva nedelja će biti održana u Staroj Pazovi, pre nego što se ekipa preseli u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Posle toga, sledi putovanje na meč sa Jahorinom, a potom će izabranici Janisa Sferopulosa imati provere sa Igokeom, kao i učešće na prijateljskom turniru u Grčkoj.

Utakmica protiv Jahorine na Palama obećava da će biti prava atrakcija, s obzirom da je ulaz potpuno besplatan. Očekuje se da će na utakmici nastupiti svi standardni prvotimci Crvene zvezde, što će sigurno privući veliki broj navijača i ljubitelja košarke.

 

 

Crveno-beli su ovog leta angažovali: Uroša Plavšića iz Mege, bivšeg igrača Partizana Kodija Milera Mekintajera (Baskonija), Ajzeu Kenana (Olimpijakos), povratnika Nikolu Kalinića (Barselona), Majka Dauma (Efes), dok su saradnju produžili kapiten Branko Lazić, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis...

Meč sa Jahorinom je na Palama u dvorani "Peki" igra će se sa početkom od 18.00 časova, što će biti neviđeni spektakl za navijače crveno-belih u Republici Srpskoj.

Zvezda je, podsetimo, prethodne sezone osvojila sva tri trofeja i potvrdila dominaciju na domaćoj i regionalnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading