LUKA DONČIĆ ZAMENIO LEBRONA!? MVP Olimpijade ide u ZABORAV, Slovenac preuzima LIDERSTVO - PRAVA EKSPLOZIJA ZA NBA!

Autor:

Sport

25.08.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman je na sve.

LUKA DONČIĆ ZAMENIO LEBRONA!? MVP Olimpijade ide u ZABORAV, Slovenac preuzima LIDERSTVO - PRAVA EKSPLOZIJA ZA NBA!

Foto: Tanjug/AP

Prema navodima američkih medija, Lejkersi planiraju da Luka Dončić postane novi vođa tima nakon povlačenja Lebrona Džejmsa, koji će ove sezone igrati zajedno sa svojim sinom, ali i dalje oseća pritisak godina, uprkos tome što je sa 39 godina postao MVP olimpijskog turnira u košarci.

Novinar "Ringera" Kevin O'Konor otkriva da su u Los Anđelesu već odlučili da je Dončić njihov budući lider. Lejkersi planiraju da ga angažuju čim mu istekne ugovor sa Dalas Meveriksima za dve godine, nudeći mu ogroman ugovor koji bi ga doveo u Kaliforniju.

- U ovom podkastu i na "Ringeru" sam već pričao o tome da Lejkersi vide Luku kao njihovu budućnost. Neće biti lako da se to izvede, Dalas je upravo došao u finale i tokom pauze su radili jako dobro da bi poboljšali sastav. Tako da videćemo da li će uspeti plan Lejkersa - javio je O'Konor u podkastu.

Dalas je, pored Dončića i Kajrija Irvinga, dodatno ojačao tim dolaskom Kleja Tompsona, Pi Džej Vošingtona, Danijela Gaforda i talentovanog rukija Dereka Lajvlija.

S druge strane, Lejkersi se suočavaju sa činjenicom da Lebron Džejms ima ugovor na još samo jednu sezonu, dok Entoni Dejvis ostaje na tri, što otvara prostor za velike promene u timu. Ako se planovi Lejkersa ostvare, Luka Dončić će postati ključna figura tima i novi lider jedne od najpoznatijih franšiza u NBA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading