EVO DA LI PETRUŠEV I(LI) FOJTMAN DOLAZE U ZVEZDU! Delije će VRISNUTI od sreće!

Autor:

Sport

16.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čović sve otkrio!

EVO DA LI PETRUŠEV I(LI) FOJTMAN DOLAZE U ZVEZDU! Delije će VRISNUTI od sreće!

Foto: Starsport

Centar Crvene zvezde Filip Petrušev

Izvanredan utisak ostavio je Filip Petrušev igrajući za reprezentaciju, od prvog dana priprema, pa sve do poslednjeg meča za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Negde na turniru u Abu Dabiju stigla je informacija da se Vezenkov vratio u Pirej, što je otvorilo mogućnost odlaska Petruševa u drugi klub, ali njegove fenomenalne partije u Francuskoj samo su otežale da taj novi klub bude Crvena zvezda.

Mladi košarkaš koji igra na poziciji krilnog centra, a često i na "petici", jedina je kockica koja fali u Sferopulosovom mozaiku obojenom srpskom trobojkom, te su crveno-beli krenuli "u poteru" za njim još dok je sa "orlovima" bio u Beogradu.

Navijači ga već dugo vremena "prizivaju", a kakva je tačno situacija sa njegovim dolaskom otkrio je Nebojša Čović na gostovanju "Prva TV".

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Čović

- Ja mislim da ste to pogrešno formulisali. Nije se Zvezda ništa dogovorila, a i sa Olimpijakosom je pogrešno formulisano. Znači mi smo u razgovorima bili sa Petruševom. Direktno i ja, pričali smo da vidimo da li on konkretno ima želju da dođe. On je izrazio želju, radili smo na tome, radili smo i dalje na tome. Videćemo, pogotovo što se u Olimpijakos vratio Vezenkov. E sad Olimpijakos je imao neki drugi problem, a to je povreda ovoga Fala, ne znam da li se on oporavio. Još je to aktivno, rekao je Čović i osvrnuo se na spekulacije o dolasku Johanesa Fojtmana:

- U našim medijima se pojavilo da Zvezda dovodi Fojtmana. Nit smo razmišljali nit nam je bio na spisku. Dobar je igrač, sve... Kad bi po medijima dovodili igrače ja bih u Crvenoj zvezdi imao već 150 igrača. Radi se dalje, ne mogu da kažem da je izvesno da će doći ili da neće doći, ali važno je da igrač ima želju, njegov menadžer ima želju i mi imamo želju. Radi se i dalje, a on je igrač Olimpijakosa 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading