VOLIM RAKIJU I CECU - POZDRAV ZA SRBIJU! JOKIĆ i ČANČAR posrbili NBA zvezdu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je crni Srbin.

VOLIM RAKIJU I CECU - POZDRAV ZA SRBIJU! JOKIĆ i ČANČAR posrbili NBA zvezdu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Rezervni centar Denver Nagetsa, Deandre Džordan, nedavno je otkrio zanimljive detalje o svojim iskustvima sa Nikolom Jokićem, sa kojim deli ne samo teren NBA lige već i prijateljski odnos van terena, on je oduševljen i srpskom kulturom i muzikom, a pored Jokića, Džordan je imao reči hvale i za Vlatka Čančara.

 

- Imam rakiju kod kuće sa malom kruškom unutra, i dobra je. Sada sam crni Srbin, brate ja sam "Džordanović. Probao sam rakiju i pre, dobra je - rekao je Džordan.

On je takođe istakao kako mu je Jokić pomogao da unapredi svoje znanje o srpskoj narodnoj muzici.

- I Nikola mi je takođe unapredio moje znaje o srpskoj narodnoj muzici. Brate, Srbija je sjajna. Fenomenalna je. I onda kao imamo Srbiju u Deneru. Tako da je to sjajno. Nikola pusti muziku, rakija za sve. On i još jedan moj saigrač, Vlatko Čančar, koji je iz Slovenije, nabavili su mi rakiju - dodao je Džordan. 

On je posebno pohvalio Jokića i njegovu sposobnost da unese srpski duh u njihov svakodnevni život. Istakao kako je Jokić postao neka vrsta muzičkog vodiča, prepoznajući pesme koje su mu se dopale i delio ih sa Džordanom.

- "Nikola mi kaže DJ skini ovu pesmu, ovo je dobra pesma" sluteći na Cecine pesme, a ja mu na to kažem "Brate, ne slušam ovu vrstu muzike", međutim onda ih pusti, a ja sam u fazonu "U redu, ovo je zapravo lepo" znaš imam nekoliko piva u sebi ili malo tekile, onda počnem da plešem uz to - zaključio je NBA.

Džordan i Jokić, koji su ključni igrači Denver Nagetsa, često su viđeni zajedno kako se druže van terena, a Džordanovo prihvatanje srpske kulture samo dodatno potvrđuje duboko prijateljstvo između njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading