ŠTA ĆE TEK REĆI KAD IZAĐE PRED GROBARE? BONGA ZADIVLJEN "CRNO-BELOM SIMFONIJOM": Imao sam mnogo susreta protiv Srba!

Autor:

Sport

25.08.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ono što navijači mogu da očekuju od nas, pa i od mene, jeste da ćemo igrati snažno u svakoj utakmici"

ŠTA ĆE TEK REĆI KAD IZAĐE PRED GROBARE? BONGA ZADIVLJEN "CRNO-BELOM SIMFONIJOM": Imao sam mnogo susreta protiv Srba!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana vredno rade na pripremama za novu sezonu, a za cilj imaju da se što bolje upoznaju i ukomponuju pre početka, budući da su svi stigli ovog leta. Tako misli i pridošlica iz Bajerna, Isak Bonga.

- Prvo moramo prvo da se upoznamo, da shvatimo šta ko od nas voli, a šta ne. Da naučimo jedni o drugima i sve ostale stvari. Na okupu imamo grupu sjajnih momaka. Posle nekoliko dana rada, bićemo spremni da zajedno idemo i u rat - rekao je Bonga za klupsku televiziju.

Imaju crno-beli ogroman potencijal i, što je najbitnije, želju. Na Obradoviću je da to sve "skocka".

- Plan je da igramo jako u svakoj utakmici. Imamo igrače koji imaju veliku širinu, u odbrani i napadu, što će značiti mnogo preuzimanja, gde će biti važna komunikacija. Ono što navijači mogu da očekuju od nas, pa i od mene, jeste da ćemo igrati snažno u svakoj utakmici i da ćemo uraditi sve što je potrebno da bi tim pobedio - dodao je nemački reprezentativac.

 

 

Veoma je upoznat sa Srbijom, budući da se redovno sretao sa Zvezdom i Partizanom, za reprezentaciju je protiv "orlova" igrao i ove i prošle godine, a u klubu je nastupao sa našim nekadašnjim kapitenom Vladimirom Lučićem.

- Razgovarali smo telefonom kada sam potpisao. Rekao mi je da iskoristim tu šansu, da da cenim sve što će doći, da će biti sjajno… Očigledno da sam naučio mnogo toga igrajući toliko puta protiv Srbije i srpskih klubova - nastavio je Bonga i za kraj prokomentarisao "Crno-belu simfoniju":

- Nikad pre nisam doživeo ništa slično i samo nam je pokazalo u šta se upuštamo. U pozitivnom smislu. Bilo je sjajno videti tako nešto, kao neki mali koncert, na kome su svi pevali sve vreme, svi su bili jako emotivni u vezi sa svim. Neverovatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading