OVO JE TAKVA LAŽ: Oglasio se budući plejmejker Partizana, demantuje glasine o odbijanju NBA lige! (FOTO)

Autor:

Sport

22.08.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak nije istina!

OVO JE TAKVA LAŽ: Oglasio se budući plejmejker Partizana, demantuje glasine o odbijanju NBA lige! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novi košarkaš Partizana, Karlik Džons, nedavno je demantovao natpise koji su kružili društvenim mrežama o njegovom navodnom odbijanju ponuda iz NBA lige kako bi zaigrao u Evroligi. Na svojoj profilnoj stranici na društvenoj mreži "X", Džons je jasno stavio do znanja da su takve informacije potpuno netačne, nazivajući ih čistom laži.

 

 

Karlik Džons, sjajni plejmejker, nedavno je nastupao na Olimpijskim igrama u Parizu, predstavljajući reprezentaciju Južnog Sudana. Njegove izvanredne partije na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji privukle su pažnju javnosti, te je njegov dolazak u Partizan izazvao veliku pažnju ljubitelja košarke. Važno je napomenuti da Džons do sada nije imao priliku da igra u Evropi, prethodno nastupajući u razvojnoj ligi i u Kini. Dolazak u redove Partizana predstavlja značajan korak u njegovoj karijeri, a istovremeno će biti veliko pojačanje za tim koji predvodi iskusni trener Željko Obradović.

Njegova reakcija na sporne informacije izazvala je brojne reakcije među ljubiteljima košarke. Mnogi su podržali Džonsa u demantovanju lažnih vesti, ističući njegovu posvećenost i profesionalnost. Uzbuđenje povodom njegovog dolaska u Partizan raste iz dana u dan, a navijači nestrpljivo iščekuju njegov debi u novom dresu.

 

 

Karlik Džons je svojom reakcijom jasno stavio tačku na spekulacije o svojoj karijeri i ambicijama, potvrđujući svoju posvećenost novom izazovu u Partizanu. Očekuje se da će njegovo iskustvo i talenat biti od velike koristi za tim, te da će doprineti ostvarivanju sportskih ciljeva kluba. Sa nestrpljenjem se očekuje njegov prvi nastup na domaćem terenu, a navijači već isčekuju da vide njegove magične poteze na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading