DRAGIĆ HTEO DA SRBIJA UZME ZLATO, ALI NAM GA OTEO U FINALU! Bogdan otkrio detalje o prijateljstvu sa Slovencem

Autor:

Sport

25.08.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- "Je l' nam daješ naše zlato?" - "Pusti sad"

DRAGIĆ HTEO DA SRBIJA UZME ZLATO, ALI NAM GA OTEO U FINALU! Bogdan otkrio detalje o prijateljstvu sa Slovencem

Foto: Starsport

Dragić i Bogdanović

Sinoć je u dvorani "Stožice" u Ljubljani održan oproštajni meč Gorana Dragića čiji su akteri bili mnogobrojni bivši i sadašnji legendarni košarkaši među kojima su se našli Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić i mnogi drugi

Kapiten Srbije je veliki prijatelj sa Dragićem, a to drugarstvo datira od Evrobasketa 2017. kada su "orlovi" izgubili finalni susret od Slovenije.

- Sećam se naravno tog susreta, bilo je u hotelu u Istanbulu, na evropskoj strani grada. Čestitali smo jedan drugom, bili smo u različitim kosturima žreba, i kaže mi on, kao 'ajde vidimo se u finalu i vi uzmite zlato. I bukvalno naša sledeća konverzacija se odigrala na polovini terena, izlaze petorke u finalu i ja mu dobacujem: Je l' nam daješ naše zlato? Pusti sad - rekao je Bogdan za "Sportal" uz smeh.

Bronza jeste osvojena na Olimpijskim igrama, ali ostaće gorak ukus zbog, sada već čuvenog, poraza od Amerike u polufinalu.

- Pa mislim da se još nisu slegli utisci, iskreno nismo ni svesni tog uspeha. Krivo mi je što nismo uspeli opet zlato da osvojimo, jer stvarno mislim da išli smo glavama, imali smo to samopouzdanje kao da ćemo da osvojimo i ostaje taj malo gorak ukus na kraju, ali opet - izvanredan rezultat za ovu generaciju, opet medalja na Olimpijskim igrama je velika stvar i ne treba se baš samo gledati u zube - dodao je kapiten.

Republika

Foto: Foto Starsport

Bogdan i Nikola protiv Nemačke

Nikola Jokić je ovog leta pokazao sa kakvim emocijama igra za reprezentaciju i razuverio sve kritičare.

- Pa to narod kreira, to je uvek tako kad neko odustane ili ne može, kreće polivanje. To je normalno kod nas, navikli smo, bitno je da se mi držimo tu unutra i da se mi što smo tu, osećamo dobro. Da imamo dobar osećaj i da želimo da budemo zajedno u tim momentima i da gradimo to nešto što je u ekipi - dodao je Bogi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading