OGLASIO SE KRIVAC ZA SINEROV DOPING SKANDAL! Janik mu dao OTKAZ, a on ZAHVALAN na svemu!

Autor:

Sport

25.08.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizioterapeut mu je navodno umasirao klostebol

OGLASIO SE KRIVAC ZA SINEROV DOPING SKANDAL! Janik mu dao OTKAZ, a on ZAHVALAN na svemu!

Foto: Instagram.com/janniksin

Italijanski teniser Janik Siner postao je glavna tema u svetu sporta nakon što je dva puta bio pozitivan na doping, ali je oslobođen optužbi.

Trenutno vodeći teniser na ATP listi izjavio je da je uzimanje zabranjene supstance bilo slučajno i potvrdio je da se rastao sa članovima tima koji su mu je dali. Italijan je otpustio fitnes trenera Umberta Feraru i fizioterapeuta Đakoma Naldija nakon što su označeni odgovornim za njegove pozitivne testove u mesecu martu.

Naldi se oglasio posle otkaza na društvenim mrežama obimnom porukom u kojoj je iskazao zahvalnost celom timu na svemu što su prošli i ostvarili zajedno.

- Tačno je da postoje dva puta ka pravdi: pravi koji sankcionišu sudovi i (nažalost efikasniji) sankcionisani od strane medija. Ovo poslednje je prečesto površno i retko zasnovano na konkretnim činjenicama, koje su u ovom slučaju, inače, javne. Kao gledalac, uvek sam se pitao šta je svrha spektakularnih sudskih slučajeva, ako ne da se sude, stvaraju ili uništavaju ljudi i njihov ugled. Danas sam zvezda, potvrdio sam to.

Pre godinu i po dana pridružio sam se fantastičnoj radnoj grupi, koju čine dobri ljudi, odlični profesionalci, saputnici. Sa njima sam proživeo trenutke radosti i bola, podelio emocije, okusio pobede i poraze. Sa ljudima iz ove grupe stvorio sam jaku vezu, ali pre svega uspeo sam da postignem istorijske prekretnice, koje su nas dovele do istorije italijanskog tenisa. Ponosan sam što sam bio deo ovog sjajnog tima, svestan da sam dao sve od sebe, da sam bio 100 odsto profesionalan, ali i da sam dao više, jer kada uložiš srce, siguran si da daješ više. Boli pomisao da više nisam deo toga, teško je ne biti u boksu i navijati za Jannika, ali moraću brzo da se naviknem.

Hvala Vagno, Daren, Umbe, Cipo, bilo je to prelepo putovanje, nezaboravna priča. Hvala Janiku i srećno, za sjajnu karijeru, šampion si. Nastavi lov! Hvala i Aleksu, Džozefu, Lariju, Pjeru, Rubenu i svim važnim ljudima za Tim. Na kraju, hvala svima koji ovih dana nisu površno sudili, napisao je Naldi Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading