U DENVERU "IZNEVEROVALI" KAD SU VIDELI ŠTA JE JOKIĆ URADIO U LJUBLJANI: Hoćemo još ovoga! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepo veče za kraj legendarne karijere

U DENVERU "IZNEVEROVALI" KAD SU VIDELI ŠTA JE JOKIĆ URADIO U LJUBLJANI: Hoćemo još ovoga! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Nikola Jokić

U Sloveniji se sinoć održala oproštajna utakmica u čast legendarnog košarkaša Gorana Dragića koji je odlučio da stavi tačku na svoju bogatu karijeru. Ova emotivna prilika okupila je brojne zvezde evropske i svetske košarke koje su uživale na parketu, ali i van njega.

Nikola Jokić je sinoć bio u Ljubljani kako bi prisustvovao ovoj važnoj utakmici. Međutim, nije samo prisustvovao - on je svojom izvanrednom igrom i nesvakidašnjim potezima uspeo da oduševi publiku i košarkaške zaljubljenike širom sveta.

Jedan od najupečatljivih momenata bio je kada je Jokić, inače poznat po svom izvanrednom pregledu igre i dodavanju, demonstrirao svoje atletske sposobnosti. U jednom napadu, uspeo je da baci loptu na tablu i zatim je uhvati i zakuca, ostavljajući prisutne u neverici.

U ekipi sa kapitenom Bogdanom Bogdanovićem, Jokić je iznenadio sve prisutne svojim zakucavanjima i letenjem po terenu, pokušavajući čak i da imitira proslavu kapitena Srbije nakon postignute trojke.

Zvanični nalog Denver Nagetsa na pratio je dešavanja na oproštajnoj utakmici u Ljubljani, pa su na društvenim mrežama podelili Jokićevu trojku i njegov pokušaj imitacije proslave sa Bogdanovićem. Oduševljeni Jokićevim nastupom, iz Denvera su poručili: "Hoćemo još ovakvih Jokićevih proslava", budući da nisu navikli da ga gledaju dok pokazuje bilo kakvu vrstu emocije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading