JOKIĆ PONOVO IZNENAĐUJE NACIJU! Evo šta je uradio pre nego što je otišao u Ljubljanu (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola ostavlja značajan utisak gde god da se pojavi.

JOKIĆ PONOVO IZNENAĐUJE NACIJU! Evo šta je uradio pre nego što je otišao u Ljubljanu (FOTO)

Foto: Starsport

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama, naš proslavljeni košarkaš Nikola Jokić nije mirovao. Uživao je u konjičkom sportu u svom rodnom Somboru, a potom se uputio u Ljubljanu gde će učestvovati na oproštajnom meču Gorana Dragića.

Jedan od najneobičnijih trenutaka tokom Jokićevog nedavnog putovanja desio se u Somboru, gde se slučajno našao na džudo treningu tokom međunarodnog takmičenja. Mališani iz Sremske Mitrovice su bili pripremljeni za borbe kada im se neočekivano pridružio naš košarkaški as. Odlučio je da ih obraduje i porazgovara s njima, a zatim su zajedno napravili fotografiju. Ova neplanirana poseta sigurno će ostati dugo u sećanju mladim sportistima, pružajući im dodatnu motivaciju za buduće izazove.

 

 


Sutra veče, ljubitelji košarke imaće priliku da prate Jokića na oproštajnom meču Gorana Dragića u Ljubljani. Očekuje se da će ovo biti emotivan događaj, a prisustvo našeg sjajnog košarkaša dodatno će oplemeniti ovaj sportski spektakl. Jokićeva prisutnost na terenu garantuje uzbudljivo i nezaboravno veče za sve ljubitelje košarke.

Nikola Jokić nastavlja da oduševljava svojom svestranošću i prisutnošću u različitim sportskim sredinama, ostavljajući značajan utisak gde god da se pojavi.

 

 

Podsetimo, Nikola Jokić će sa Denver Nagetsima započeti ovu sezonu NBA takmičenja 24. oktobra, odnosno trećeg dana NBA lige, kada će ugostiti Oklahoma Siti Tandere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading