OSTALO JE JOŠ SAMO DVA DANA DO SPEKTAKLA! Jokić, Dončić, Bogdanović i mnogi drugi, prave ŠOU KOJI ĆE SE PAMTITI

Autor:

Sport

21.08.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesovanje za ovaj događaj bilo je ogromno, karte su rasprodate za 20 minuta.

OSTALO JE JOŠ SAMO DVA DANA DO SPEKTAKLA! Jokić, Dončić, Bogdanović i mnogi drugi, prave ŠOU KOJI ĆE SE PAMTITI

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić i Nikola Jokić

Sve je spremno za jedan od najvećih događaja u svetu košarke - oproštaj Gorana Dragića od košarke koji će se održati 24. avgusta. Direktan prenos ovog spektakla iz dvorane u Stožicama moći ćete da pratite samo na Sport Klubu, gde će se na terenu okupiti košarkaška elita.

Na terenu će se naći brojna poznata košarkaška imena, među kojima su najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić, Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Stiv Neš, Dirk Novicki, Luis Skola, Rašo Nesterović, Nikola Vučević i mnogi drugi. Posebno iznenađenje za publiku biće dolazak Krisa Boša, člana Kuće slavnih, iako neće učestvovati u ovom revijalnom meču, koji će imati humanitarni karakter.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

 

Interesovanje za ovaj događaj bilo je ogromno, što potvrđuje činjenica da su karte za ovaj spektakl rasprodate za svega 20 minuta. Pored same utakmice, publici će biti omogućeno da uživa u Gala večeri koja će se održati dan pre meča, u petak 23. avgusta. Svi prihodi od ovog događaja biće donirani u humanitarne svrhe, što dodatno doprinosi značaju ovog velikog okupljanja košarkaških zvezda Srbije i sveta.


Ovaj događaj predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje košarke širom sveta, a opraštaj Gorana Dragića od košarke svakako će biti jedan od najemotivnijih trenutaka koji će se dugo pamtiti u svetu sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading