JOKIĆ I DONČIĆ NAPRAVILI FEŠTU NA DRAGIĆEVOM OPROŠTAJU: Srbin i Slovenac ukrali šou!

Autor:

Sport

24.08.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome će se dugo pričati.

JOKIĆ I DONČIĆ NAPRAVILI FEŠTU NA DRAGIĆEVOM OPROŠTAJU: Srbin i Slovenac ukrali šou!

Foto: Tanjug/AP

Slovenija je poprište nezaboravnog košarkaškog događaja, jer je legendarni Goran Dragić odlučio da se oprosti od aktivnog igranja košarke. Meč oproštaja održava se u Stožicama, a okupio je mnoge košarkaške legende i ljubitelje ovog sporta.

Na oproštajnom meču Gorana Dragića, na terenu su se našla i dvojica aktuelnih NBA zvezda - Nikola Jokić i Luka Dončić. Njih dvojica su oduševili publiku svojim umećem i potezima, a posebno je bila zanimljiva scena kada su iz ćoška terena počeli da šutiraju trojke, podsećajući na svoj susret na "Ol-Staru" ove godine.

Goran Dragić je tokom meča primio brojne počasti i priznanja za svoj doprinos košarci, kako u Sloveniji, tako i širom Evrope i sveta. Publika je imala priliku da se još jednom divi njegovoj veštini i sportskom duhu koji ga je krasio tokom cele karijere.

Goran Dragić ostavlja za sobom neizbrisiv trag u svetu košarke. Rođen u Sloveniji, ostvario je značajan uspeh kako na evropskoj, tako i na svetskoj sceni. Njegov oproštaj od košarke predstavlja veliki trenutak za sve ljubitelje ovog sporta, a njegovo ime će zauvek ostati upisano zlatnim slovima u istoriji slovenačke i svetske košarke.

Uzbuđenje koje je ovaj događaj izazvao među ljubiteljima košarke jasno pokazuje koliki uticaj Goran Dragić ima na sport i koliko je voljen širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading