BOGDAN NAPRAVIO ŠOU NA DRAGIĆEVOM OPROŠTAJU! Kapiten Srbije ostao bez 22.000 evra! "Uzeo mi je zlato, a ja ću njemu DRES" (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš napravio spektakl na svečanosti.

BOGDAN NAPRAVIO ŠOU NA DRAGIĆEVOM OPROŠTAJU! Kapiten Srbije ostao bez 22.000 evra! "Uzeo mi je zlato, a ja ću njemu DRES" (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Bogdan Bogdanović

Na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića održana je humanitarna aukcija, koja je privukla pažnju javnosti i sportskih entuzijasta.

U centru pažnje na aukciji bio je potpisani dres legendarnog slovenačkog asa sa oproštajne utakmice, a interesovanje za ovaj jedinstveni sportski suvenir bilo je izuzetno veliko.

Goran Dragić je ponudio 20 000 evra za dres, ali iznenađenje je usledilo kada se u aukciju uključio i Bogdan Bogdanović. Sa ponudom od 22 000 evra, kapiten srpske reprezentacije je uspeo da osvoji dres i time pokazao veliku gestu podrške i solidarnosti prema svom kolegi i prijatelju. Njegova gesta je izazvala oduševljenje prisutnih, a samim tim i podstakla još veću dinamiku aukcije.

Nakon što je osvojio Dragićev dres, Bogdan Bogdanović se obratio prisutnima sa nekoliko emotivnih reči.

- Dobro veče svima, Gogi mi je uzeo zlatnu medalju u Turskoj 2017. godine, tako da mu ja sada uzimam dres. Hvala - rekao je Bogdanović, izazivajući smeh i simpatije kod prisutnih.

Njegova duhovita izjava pokazala je prisustvo prijateljskog rivalstva i dubokog poštovanja između ove dvojice vrhunskih sportista.

Ova humanitarna aukcija i gest asa Atlante predstavljaju primer sportskog duha, velikodušnosti i podrške unutar sportske zajednice. Takvi trenuci pokazuju da sport nije samo takmičenje, već i izvor inspiracije i pozitivnih vrednosti koje promovišu solidarnost i zajedništvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading