JOKIĆ POVEO KOLO! Odbojkašice i košarkaši kao jedan na svadbi (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova slika svakako oslikava prelepu atmosferu i zajedništvo među srpskim sportistima.

JOKIĆ POVEO KOLO! Odbojkašice i košarkaši kao jedan na svadbi (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Posle neverovatnog uspeha na Olimpijskim igrama i Parizu, srpski košarkaši i odbojkašice su se okupili kako bi uživali na svadbi Nemanje Dangubića, nekadašnjeg igrača Crvene zvezde i Partizana, koji je sada član Dubaija. Dangubić je rekao sudbonosno "DA" Katarini Lazović, jednoj od najlepših odbojkašica, zbog čega je došlo do ogromnog slavlja među srpskim sportistima.

Jedan od nezaboravnih trenutaka sa svadbe bio je kada je Nikola Jokić, srpski košarkaš, preuzeo inicijativu i započeo kolo. Snimak na društvenim mrežama prikazuje Jokića kako sa osmehom na licu igra srpsko kolo, a pridružili su mu se ostali sportisti i odbojkašice. Ova slika svakako oslikava prelepu atmosferu i zajedništvo među srpskim sportistima.

 

 


Nakon proslave na balkonu kluba, srpski košarkaši su prešli u kafanu kako bi nastavili slavlje. Veliki broj sportista je bio prisutan, među kojima su se istakli Nikola Jokić, Aleksa Avramović, Nemanja Nedović, Vasa Micić i Bogdan Bogdanović. Očigledno raspoloženi, sportisti su uživali u atmosferi i zajedno pevali omiljene pesme.

Srpski sportisti su još jednom pokazali svoju bliskost i podršku jedni drugima van terena, što je inspirativan primer zajedništva i prijateljstva među njima. Ova svadba će svakako ostati u sećanju kao jedan od nezaboravnih događaja za srpski sportski svet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading