GDE ĆE MOJ SIN PO SPLAVOVIMA!? Jokićev otac se oglasio - "Ima KAFANU u SOMBORU, šta ćeš VIŠE?!"

Autor:

Sport

15.08.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo iz Pariza - kući.

GDE ĆE MOJ SIN PO SPLAVOVIMA!? Jokićev otac se oglasio - "Ima KAFANU u SOMBORU, šta ćeš VIŠE?!"

Foto: KSS

Košarkaši Srbije su veselo proslavili osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Prvo su slavili u Parizu nakon pobede nad Nemačkom, a potom i u Beogradu nakon dočeka ispred skupštine, uz muziku, pevače, pevačice i alkohol, slaveći do zore pored Save, što je izazvalo lavinu komentara, a evo kako otac Nikole Jokića - Branislav Jokić komentariše slavlje, a pored toga i Nikolinu ljubav prema konjima.

Nikola Jokić je poznat po ljubavi prema konjima i hipodromu, što mu je draže od košarke. Zbog toga nije iznenađenje da MVP NBA lige nema stan u Beogradu i da se ne zadržava u prestonici po dolasku u Srbiju, već se uvek brzo vraća u rodni Sombor.

- Ono što Nikola voli, to su obične stvari. Napravićemo porodične kuće za trojicu sinova, svako ima po automobil, uradićemo hipodrom za konje da može tu svoju ljubav da zadovolji. Šta ćeš više? Nije da pre nismo imali i vikendicu i konje i slične stvari, šta sad treba više od ovoga? Treba možda da ode u Beograd na splavove i šta će on tamo, da bude neka faca? - izjavio je Branislav Jokić za Sportal.

Foto: youtube.com/Srbija Danas

Branislav Jokić - otac MVP-a

On preferira svoje društvo iz detinjstva u Somboru, gde redovno posećuje omiljenu kafanu.

- Njega to ne interesuje, ima i ovde muziku i omiljenu kafanu gde odlazi petkom i subotom sa svojim prijateljima iz detinjstva. Ne sedi on sa novopečenim prijateljima, teško on prima nove ljude oko sebe, moraju biti iz sveta košarke ili konja, treće nešto baš jako teško - dodao je Branislav.

Nakon povratka iz Pariza, gde je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, Jokić je odmah otišao u Sombor kako bi prisustvovao konjičkim trkama na Gradskom hipodromu. Tamo je dočekan s ovacijama, a njegova stala "Dream Catcher" imala je nekoliko predstavnika u trkama. Nikola je viđen kako uživa u piću dok su mu prisutni čestitali na uspehu.

U ponedeljak je nakratko otišao do Beograda, ali se ubrzo vratio u Sombor, gde planira da ostane do odlaska u Denver. On je obavezan da 24. septembra prisustvuje "Medija danu" u Denveru, dok trening kamp počinje dan kasnije. Nagetsi i Boston započinju pripreme 4. oktobra, jer ih očekuje meč u Abu Dabiju. Ostali NBA timovi kreću s pripremama 1. oktobra, dok nova sezona počinje 22. oktobra. Plej-of startuje 19. aprila, a Ol-star vikend biće održan od 14. do 16. februara u San Francisku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading