"BOMBA!" Svetislav Pešić u Bajernu?!

Autor:

Sport

22.08.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije bi mogao da ima neku novu ulogu.

"BOMBA!" Svetislav Pešić u Bajernu?!

Foto: Starsport

Nakon završetka svog mandata kao selektor Nemačke, Gordon Herbert se prihvatio novog izazova, preuzimajući vođstvo nad Bajernom iz Minhena. Ovaj kanadski trener je izrazio želju da u svom stručnom štabu vidi iskusnog Svetislava Pešića, čime bi upotpunio svoj tim sa velikim stručnjakom.

- Želeo sam da ostanem u Nemačkoj, da radim ovde, volim Nemce. U julu su me zvali Marko Pešić i Herbert Hajner da me ubede da dođem u Bajern. Bio sam veoma zadovoljan. Bajern je jedan od najvećih klubova na svetu. Imaću priliku da treniram neke od svojih reprezentativaca. I da jednog dana radim kao pomoćni trener sa sinom Danijelom. Radujem se i radu sa Markom i nadam se da ću moći da učim od njegovog oca Svetislava. Često je u Minhenu, pa ga mogu učiniti svojim mentorom - istakao je Gordon za nemački Bild.

Foto: Tanjug/AP

Zove Pešića u Bajern: Gordon Herbert

Herbert je izrazio žaljenje zbog odlaska Isaka Bonge iz Bajerna u Partizan.

- Nisam uticao na Vojtmanovu odluku. Porodica njegove supruge je iz Minhena i Johanes je želeo da se vrati u otadžbinu. To je odlična prilika za njega. Isak Bonga je potpisao ugovor sa Partizanom pre nego što sam ja postigao dogovor sa Bajernom. Inače bih pokušao da razgovaram sa njim - naveo je trener Bajerna.

Biće zanimljivo videti kako će se odvijati situacija sa Svetislavom Pešićem na klupi Srbije i da li će iskusni stručnjak dobiti neku sasvim novu ulogu u Bajernu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading