AUUU, BRUTALNI NEMANJA NEDOVIĆ: Košarkaš Zvezde poslao MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

20.08.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedović zapalio društvene mreže.

AUUU, BRUTALNI NEMANJA NEDOVIĆ: Košarkaš Zvezde poslao MOĆNU poruku!

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović zapalio je društvene rmeže. Naime, iskusni as je  je podelio fotografiju sa osvojenim trofejima u dresu tima sa Malog Kalemegdana, praćenu veoma zanimljivom porukom koja je izazvala brojne reakcije među navijačima i sportskim analitičarima.

- Prljavština koju su bacili na moje ime, pretvorila se u plodno tlo i izrastao sam iz nje. Dve godine, pet trofeja, gladan za još - poručio je Nedović.

 

 

Ovo dolazi u vreme kada su crveno-beli započeli pripreme za novu sezonu. Nakon obavljenih lekarskih pregleda, ekipa se okupila u Staroj Pazovi gde će odraditi uvodni deo priprema. Trenutno, trener Sferopulos ima na raspolaganju 14 igrača, među kojima je i iskusni Nemanja Nedović. Važno je napomenuti da će se Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac kasnije priključiti ekipi.

Nedovićeva objava izazvala je brojne reakcije među navijačima i ljubiteljima košarke. Mnogi su analizirali poruku koju je Nedović podelio, pokušavajući da protumače njen pravi značaj i cilj. Njegova otvorena izjava o ličnom rastu i uspesima u protekle dve godine, uz izraženu glad za još trofeja, definitivno je pokrenula lavinu komentara i spekulacija.

Sezona još uvek nije počela, a već su krenule varnice među večitima. Nedović je ovom skrivenom porukom pecenuo Partizan i njegove navijače, a oni mu sigurno neće ostati dužni na ovo. Svim sa velikim nestrepljenjem iščekujemo novu takmičarsku godinu, a kako stoje stvari i sam Nedović. Ovo će sigurno biti veoma zanimljiva sezona i velika borba večitih rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading