SRBIJO, ODMORA NEMA: Sada ćemo svi biti uz njih - evo gde možete pratiti naše basketaše na Evropskom prvenstvu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodrili smo naše fudbalere na EVRO 2024, zatim i olimpijce na svetskoj sportskoj smotri, a sada na red dolazi i basket 3x3.

SRBIJO, ODMORA NEMA: Sada ćemo svi biti uz njih - evo gde možete pratiti naše basketaše na Evropskom prvenstvu!

Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 danas će u Beču krenuti u odbranu evropske titule, a već prvog dana nas očekuju dva duela.

Prvi meč je protiv Španije od 16.50 časova, dok je drugi duel protiv Nemačke pet sati kasnije. Srbija ima izazovnu misiju s obzirom na svoj nedavni neuspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, gde su poraženi već u četvrtfinalu.

Srbija trenutno brani titulu na Evropskom prvenstvu, sa pet uzastopnih osvojenih trofeja. Ovo je impresivan niz koji dodatno naglašava značaj ovogodišnjeg takmičenja i pritisak koji leži na plećima srpskih basketaša.

Nedavni neuspeh na Olimpijskim igrama u Parizu predstavlja dodatni motivaciju za srpsku reprezentaciju. Poraz u četvrtfinalu je razočarao mnoge navijače, ali sada imaju priliku da pokažu svoju snagu i odlučnost na Evropskom prvenstvu.

Foto: Profimedia

Lekcija je naučena - basketaši kreću u odbranu trona

 

Raspored mečeva predstavlja izazov za ekipu, sa dva meča zakazana za isti dan. Duel sa Španijom će biti prvi test, nakon čega ih očekuje susret sa Nemačkom pet sati kasnije. Ovo zahteva ne samo fizičku spremnost, već i mentalnu snagu i taktičku prilagodljivost.

Za sve ljubitelje košarke, direktan prenos meča između Srbije i Nemačke će biti dostupan na TV Arena sport 3 kanalu. Očekuje se veliko interesovanje za ovaj duel, s obzirom na značaj takmičenja i reputaciju srpske reprezentacije.

Srbija će imati priliku da pokaže svoju snagu, odlučnost i timski duh na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, dok će navijači širom sveta sa nestrpljenjem pratiti njihov put ka odbrani titule.

Da podsetimo, reprezentacija Srbije u basketu 3x3 u sastavu Marko Branković, Strahinja Stojačić, Dejan Majstorović i Mihailo Vasić koja je bila jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje najsjajnijeg olimpijskog oldičja, takmičenje na svetskoj smotri sporta okončala je u četvrtfinalu porazom od selekcije Francuske rezultatom 19:22.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading