NBA LIGA SAMO ŠTO NIJE! Evo kad će igrati naši reprezentativci

Autor:

Sport

16.08.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić, Jović, Micić i Bogdanović će odmeriti snage u Americi.

NBA LIGA SAMO ŠTO NIJE! Evo kad će igrati naši reprezentativci

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP, Starsport, Twitter/nuggets

Nova sezona NBA lige počinje u utorak 22. oktobra, a prve večeri biće odigrane samo dve utakmice. Prvo će šampioni Boston Seltiksi dočekati Njujork Nikse, dok će kasnije Los Anđeles Lejkersi biti domaćini Minesoti.

Atlanta Bogdana Bogdanovića dočekati Bruklin 23. oktobra, kad će na programu biti čak 10 utakmica.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović

 

Istog dana, Šarlot Vasilija Micića će u goste Hjustona Raketsa, dok će Majami Hit Nikole Jovića ugostiti Orlando Medžik.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jović

 

Tog dana će biti još mnogo utakmica, Indiana Pacers i Detroit Pistons, Milvaki Baks i Filadelfija 76, Klivlend Kavalirs i Toronto Raptors, Čikago Buls i Nju Orlean Pelikans, Memfis Grizlis i Juta Džaz, Finiks Sans i Los Anđeles Klipers, Golden Stejt Variors.

Denver Nikole Jokića počinje tek trećeg dana, odnosno 24. oktobra, kada će ugostiti Oklahoma Siti Tander. Tog dana će se odigrati samo četiri utakmice, od kojih su još Boston Keltiks i Vašington Vizards, San Antonio Spurs i Dalas Maverik, kao i Minasota Timbervulfs i Sakramento Kings.

Republika

Foto: KSS

Nikola Jokić

 

Četvrtog dana NBA takmičenja 25. oktobra, odigraće se ponovo deset utakmica, a u jednoj od njih će udariti Srbin na Srbina, odnosno Atlanta Bogdana Bogdanovića će ugostiti Šarlot Vasilija Micića, a preostalih devet utakmica su Bruklin Nets i Orlando Mađik, Filadelfija 76 i Toronto Raptors, Detroit Pistons i Klivlend Kavalirs, Indiana Pacers i Njujork Kiks, memfos Grizlis i Hjuston Rokets, Čikago Buls i Milvaki Baks, Golden Sejt Variors i Juta Džez, Finiks Sans i Los Anđeles Lejkers, kao i Nju Orlando Pelikan i Portland Treil Blejzers.

Denver Nagets sledeći meč igra 26. oktobra, kada će ugostiti Los Anđeles Kliperse. 

Kako je saopšteno na sajtu NBA lige, regularni deo sezone biće završen 13. aprila. Dva dana kasnije počeće mečevi plej-ina i završiće se 18, dok plej-of startuje 19. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading