ZASLUŽENO: Nakon ljute borbe u Parizu, OVI reprezentativci uhvaćeni zajedno posle kupanja (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od proslave do odmora: Bogdan i Aleksa u Crnoj Gori.

ZASLUŽENO: Nakon ljute borbe u Parizu, OVI reprezentativci uhvaćeni zajedno posle kupanja (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

Košarkaška reprezentacija Srbije nedavno je ostvarila značajan uspeh osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. "Orlovi" su se radovali ovom postignuću, kako u Francuskoj, gde su se takmičili, tako i u Beogradu, gde su dočekani kao heroji. Među veselijima tokom proslava bio je Bogdan Bogdanović, koji je imao dodatne razloge za slavlje - osim bronzane medalje, proslavio je i svadbu Nemanje Dangubića, kao i svoj rođendan. Nakon svega toga Bogdanović je odlučio da iskoristi zasluženi odmor i otputovao je na more u Crnu Goru, u društvu kolege Alekse Avramovića.

Ovaj dvojac bronzanih "orlova" proveo je vreme u Ribarskom selu u Herceg Novom, gde su se opustili i uživali u zasluženom odmoru. Jedna od obožavateljki uspela je da se slika s njima i podelila je fotografiju na društvenoj mreži X, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

 

 

Pored odmora, poslednjih dana se spekuliše o mogućem odlasku Alekse Avramovića u NBA ligu. Ovo bi mogao biti veliki korak za mladog igrača, a ukoliko se ostvare ove spekulacije, Avramović bi mogao zajedno s Bogdanom Bogdanovićem da kroči na američko tlo.

Košarkaška reprezentacija Srbije je, dakle, prošla kroz zanimljiv period od osvajanja bronzane medalje do zasluženog odmora, a fanovi nestrpljivo iščekuju dalje vesti o mogućem transferu Alekse Avramovića u NBA ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading