"NE BI IGRAO KOD MENE": Legenda NBA brutalno kritikovao Luku Dončića!

Autor:

Sport

20.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštre reči legendarnog igrača.

"NE BI IGRAO KOD MENE": Legenda NBA brutalno kritikovao Luku Dončića!

Foto: Tanjug/AP

Petostruki NBA šampion, Majkl Kuper, izazvao je dosta pažnje svojim nedavnim komentarima o mladoj zvezdi lige, Luki Dončiću. Kuper, koji je ostavio dubok pečat u istoriji Lejkersa, nije štedeo reči kada je govorio o Dončiću. Iako je priznao da mladi Slovenac redovno beleži tripl-dabl učinke na utakmicama, Kuper je istakao da smatra Dončića presporim i lenjim, posebno kada je reč o igri u odbrani. Ove izjave izazvale su žestoku debatu među ljubiteljima košarke širom sveta.

Majkl Kuper je tokom svoje karijere sa Lejkersima osvojio pet šampionskih prstenova, što ga svrstava među najuspešnije igrače u istoriji NBA lige. Njegova kritika Luki Dončiću privukla je pažnju javnosti, posebno zbog kontraverznih tvrdnji o mladom talentu.

- Da, on ima tripl-dabl na gotovo svakoj utakmici, ali je prespor. Može sa lakoćom da postiže poene, ali je lenj i neće da igra odbranu. Takvi igrači ne bi igrali u mojoj ekipi - rekao je Kuper u jednom podkastu.

 

 

Nakon što su Kuperove izjave postale javne, mnogi ljubitelji košarke izrazili su svoje mišljenje o ovoj temi. Mnogi se slažu sa Kuperom, ističući da je odbrambena igra jednako bitna kao i napadačka, dok su drugi odbranili Dončića ističući njegovu izuzetnu tehniku i košarkaško znanje.

Kao jedan od najcenjenijih igrača u istoriji NBA lige, Kuperove reči imaju težinu među mlađim igračima i ljubiteljima košarke. Njegova kritika mogla bi imati uticaja na percepciju Dončića i njegovu reputaciju u NBA ligi.

Nakon ovih kontroverznih izjava, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati. Da li će Dončić odgovoriti na Kuperove komentare svojim igrama na terenu ili će se ova priča nastaviti i van terena, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading