OSTOJA SPREMA IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE PARTIZANA! Biće pojačanja kojima se NIKO nije nadao!

Autor:

Sport

17.08.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crno-bela simfonija" održaće se prekosutra, a Mijailović tvrdi da novinari nisu pogodili sve igrače!

OSTOJA SPREMA IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE PARTIZANA! Biće pojačanja kojima se NIKO nije nadao!

Foto: Starsport

Partizan sledeće nedelje počinje pripreme za novu sezonu, a roster kluba saznaćemo tek prekosutra, kada će u MTS Dvorani biti predstavljen novi rekonstruisani tim crno-belih.

Na inovativan način rešio je stručni štab da prezentuje ekipu putem "Crno-bele simfonije", te tako, iako su grobari mislili da već znaju šta ih očekuje, ipak iznenadi sve navijače!

- Predstavljanje igrača je poseban događaj koji smo uveli od ove sezone, biće speltakularno i posebno. Turnir na otvorenom, kao što kažete, obišao je planetu, zaista sam ponosan na taj događaj. To je istorija. Mi planiramo turnir na otvorenom i ove sezone, on će najverovatnije biti odigran sa četiri ekipe na našim Kalemegdanu. Naš marketing tim još uvek razrađuje sve detalje - rekao je Ostoja Mijailović za "sport.Alo".

Međutim, naredna izjava prvog čoveka Partizana uzbudiće grobare:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Željko Obradović

- Partizan je objavio svega nekoliko imena, zatim smo odlučili da ekipu predstavimo na drugačiji način. Novinari su se sve vreme bavili našim pojačanjima, nešto su pogodili, nešto ne. Biće iznenađenja.

Otkrio je i koliki je izazov bio rekonstruisati tim potpuno.

- Nakon teške sezone smo odlučili da promenimo skoro celu ekipu. Celo leto smo radili, gurali i radili. Veoma je teško naći novu ekipu, to se retko radi, ali mi smo doneli odluku. Stručni štab čeka težak posao, potrebna im je podrška svih navijača - rekao je Mijailović, pa se za kraj osvrnuo na ambicije kluba:

- Partizan uvek ima najviše ambicije. Kad imate najbolje navijače na svetu, uvek morate da date više od onoga što možete i imate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading