ODMAH OSETIO SRPSKO GOSTOPRIMSTVO: Novi košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan doleteo iz Hjustona, srećan što je ovde!

Autor:

Sport

19.08.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajzea Kenan stigao u Beograd i otkrio šta misli o svojoj novoj ekipi.

ODMAH OSETIO SRPSKO GOSTOPRIMSTVO: Novi košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan doleteo iz Hjustona, srećan što je ovde!

Foto: Starsport

Novi košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan stigao je u Beograd u nedelju uveče i uskoro će se priključiti timu uoči priprema za novu sezonu. Klub je na profilu na društvenim mrežama objavio dolazak Ajzee Kenana, kao i Jaga dos Santosa, što je izazvalo oduševljenje među navijačima.

Ajzea Kenan izrazio je oduševljenje dolaskom u Beograd i prihvatanjem od ekipe.

- Stvarno se radujem što ću vas videti, siguran sam da znate mnogo toga o meni i ja se radujem što ću naučiti mnogo toga o vama. Hvala vam što ste me prihvatili i hvala vam na dobrodošlici. Čuo sam sjajne stvari o ovom gradu, kao i o timu i znam dosta igrača protiv kojih sam igrao. Stvarno se radujem i srećan sam što sam ovde. Let iz Hjustona je bio dug i stvarno sam srećan što sam ovde - rekao je Kenan.

Republika

Foto: Starsport

Ajzea Kenan

 

Dolazak Ajzee Kenana predstavlja novi izazov za Crvenu zvezdu pred početak nove sezone. Kenan je izrazio svoje oduševljenje što će imati priliku da zaigra za ovaj klub i upozna se sa novim okruženjem.

Navijači Crvene zvezde su pozitivno reagovali na dolazak novog košarkaša, iskazujući svoju podršku na društvenim mrežama i izražavajući nestrpljenje da ga vide u akciji na terenu.

Dolazak Ajzee Kenana i Jaga dos Santosa podstakao je uzbuđenje među navijačima Crvene zvezde pred početak nove sezone. Očekuje se da će ova pojačanja uneti novu dinamiku i kvalitet u tim, što dodatno podiže očekivanja uoči nadolazećih takmičenja.

Ajzea Kenan postaje deo Crvene zvezde u vreme kada se klub priprema za izazove koji im se spremaju u narednoj sezoni. S obzirom na njegovo iskustvo i motivaciju, veruje se da će doprineti jačanju tima i ostvarivanju sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading