SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u Jokićevu VILU! Ima 29 soba i 11 kupatila! Na OVOM mestu je Somborac kupio VELELEPNO zdanje! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera baš ima ukusa.

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u Jokićevu VILU! Ima 29 soba i 11 kupatila! Na OVOM mestu je Somborac kupio VELELEPNO zdanje! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Nikola Jokić

Portal "Realtor" nedavno je podsetio sve na luksuznu vilu Nikole Jokića, koju od pre nekoliko godina poseduje.

Reprezentativac Srbije i najbolji igrač Nagetsa je, navodi se, pazario vilu sa 29 soba u predgrađu Čeri Hils Vilidža, 10 kilometara udaljenu od Denvera, za 4,5 miliona dolara krajem 2021. godine.

Velelepni objekat se našao na tržištu u junu 2021. za početnu cenu od 5,3 miliona američkih novčanica. Ta lokacija za život reklamirana je kao "imanje starog sveta" sa "pravom raskošnom elegancijom", a takav ambijent se, po svemu sudeći, dopao Somborcu iz redova "grumenja".

U njoj mogu da se vide raskoš, prepuno mermera i lustera, kuća od 1.140 kvadratnih metara je svakako raj za oči. Neverovatan sadržaji uključuju kućni bioskop sa 12 sedišta, teretanu i apartmane za goste.

Iza vile se nalaze bazen poput onih u odmaralištima i posebna građevina pored bazena, opremljena kuhinjom.

Inače, Nikola Jokić poseduje kuću i u Somboru, a od skoro gradi i novi dom u rodnom mestu.

Trenutno se prva zvezda prošlogodišnjeg šampiona NBA lige nalazi na pripremama košarkaške reprezentacije Srbije, sa kojom će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pešićevi "orlovi" se nalaze u Grupi C, zajedno sa prvim kandidatom za zlato Sjedinjenim Američkim Državama, Portorikom i Južnim Sudanom.

Srbiju danas očekuje prvi od dva prijateljska meča u Beogradu, a protivnik je Japan, dok je generalna proba igra zakazana protiv Grčke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading