GROBARI MOGU DA ODAHNU! Krvnik Jabusele ih više NEĆE živcirati! Egzum ga čeka u REVANŠU!

Autor:

Sport

18.08.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski centar pred odlaskom u najjaču ligu na svetu.

GROBARI MOGU DA ODAHNU! Krvnik Jabusele ih više NEĆE živcirati! Egzum ga čeka u REVANŠU!

Foto: Starsport

Francuski košarkaš Geršon Jabusele je u ozbiljnim pregovorima sa Filadelfija Seventisikstersima, javlja američki insajder Šams Čaranija.

Prema novinaru „Atletika“, ugovor 28-godišnjeg krilnog igrača madridskog Reala vredi 2,5 miliona dolara.

Jabusele je osvojio srebrnu medalju na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Parizu, a u proseku je beležio 14 poena, 3,3 skoka i asistenciju po utakmici.

Čaranija tvrdi da je 204 cm visoki igrač postao zanimljiv raznim franšizama proteklih nedelja zbog učinka na Igrama. Pažnju svetske javnosti privukao je zakucavanjem preko Lebrona Džejmsa u finalu.

Foto: Tanjug/AP

Dante Egzum

Jabusele, je igrao za Boston Seltikse od 2017. do 2019. Na draftu 2016. izabran je sa 16. pozicije.

Ukoliko francuski centar potpiše za Seventisikserse, imaće priliku da igra zajedno u tandemu sa Džoelom Embidom, prvom zvezdom Filadelfije koja je sa Sjedinjenim Američkim Državama osvojila zlatnu medalju na najvećem sportskom planetarnom događaju u Parizu.

Ujedno, Francuz će nastaviti "rat" protiv bivšeg igrača Partizana Dantea Egzuma, iz četvrtfinalne serije Evrolige, kada je divljački udario i bacio tada asa crno-belih, koji sada sa uspehom nastupa za Dalas Maverikse. 

Geršon Jabusele je tokom karijere igrao za Roan, Ruen, kineske Šangaj Šarkse, Majn Red Klavse, Nanjing kingse i Asvel iz Vilerbana, pre nego što je potpisao za madridski Real. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading