OVAJ DETALJ NA KARIJU NIKO NIJE PRIMETIO! Evo kako je zauvek povezao LJUBAV i SPORT - njegov POTEZ ostavlja bez REČI! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabrao je svoj način.

OVAJ DETALJ NA KARIJU NIKO NIJE PRIMETIO! Evo kako je zauvek povezao LJUBAV i SPORT - njegov POTEZ ostavlja bez REČI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i tako odbranila primat na najvećem planetarnom takmičenju, na kojoj je posebno dominirao Stefen Kari.

Košarkaška zvezda Stef Kari poznat je po svojoj izuzetnoj karijeri i neverovatnoj posvećenosti igri, ali onda je pokazao i svoju duboku ljubav prema supruzi Ajši Kari na poseban način.

S obzirom na to da zbog profesionalnih obaveza ne može da nosi burmu, Kari je odlučio da izrazi svoju ljubav i privrženost na trajniji način, tetovažom. Stef Kari je  otkrio na društvenim mrežama da je odlučio da tetovira prvo slovo imena svoje supruge, "A", na unutrašnjosti ruke.

Foto: Printscreen/TikTok

Kari u zagrljaju Ajše dok se hvali tetovažom

Ovaj korak je za njega bio simboličan način da zadrži bliskost sa Ajšom, iako zbog sportskih zahteva ne može da nosi burmu dok je na terenu. Odluka da tetovira inicijal njene ime pokazuje koliko mu je stalo do njegove suproge i kako ona ima posebno mesto u njegovom životu. Ova tetovaža, osim što je lični izraz ljubavi, služi i kao podsetnik na važnost njihove veze, čak i kada je na terenu ili u punom radnom ritmu.

Ajša Kari, koja je često viđena na utakmicama svog muža i koja je poznata po svojoj podršci i posvećenosti porodici, nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje i ponos zbog ovog gest. Ova priča o ljubavi i posvećenosti samo dodatno oslikava duboku povezanost između Stefa i Ajše Kari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading