NIKO NE IGRA SA VIŠE STRASTI ZA SVOJU ZEMLJU! FIBA dala svoj SUD o BOGDANOVIĆU - "On je VOĐA horde"! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan pa deset mesta prazno.

NIKO NE IGRA SA VIŠE STRASTI ZA SVOJU ZEMLJU! FIBA dala svoj SUD o BOGDANOVIĆU - "On je VOĐA horde"! (FOTO)

Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije, danas proslavlja svoj 32. rođendan. Povodom ovog važnog datuma, zvanični profil Evrobasketa na društvenoj mreži "X" uputio je čestitke Bogdanu, ističući njegovu strast i predanost reprezentaciji.

Bogdan Bogdanović je poznat po tome što je doneo brojne medalje Srbiji, iako još uvek nije osvojio zlatnu. Nedavno je predvodio srpsku košarkašku reprezentaciju na Olimpijskim igrama, gde su osvojili bronzanu medalju pobedom protiv Nemačke. Njegova uloga kao lidera ekipe bila je evidentna, a njegova emotivna reakcija nakon osvajanja medalje dirnula je mnoge.

Stranica Evrobasketa istakla je Bogdanovu strast prema reprezentaciji, ističući da niko ne igra uz takvu strast za zemlju. Ova poruka je još jedan dokaz koliko je Bogdanović cenjen i poštovan u svetu košarke.

- Niko ne igra sa više strasti za svoju zemlju! Srećan rođendan vođi horde, Bogdanu Bogdanoviću - glasila je čestitka oficijalne stranice FIBA Evrobasket-a.

Bogdan Bogdanović je svoju karijeru započeo u Partizanu, da bi potom igrao za Fenerbahče i Sakramento Kingse pre nego što je došao u Atlantu Hokse. Tokom svoje karijere, ostvario je značajne uspehe i postao prepoznatljivo ime u svetu košarke.

Na društvenim mrežama, Bogdan Bogdanović je dobio brojne čestitke od navijača i kolega iz sveta sporta. Njegova predanost, talent i liderstvo su inspiracija mnogima, a sigurno je da će i u budućnosti nastaviti da ostvaruje velike uspehe na terenu.

Bogdan Bogdanović je primer pravog sportskog duha i predstavlja uzor mladim generacijama košarkaša širom sveta. Srećan rođendan, Bogdane!

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading