BOGDANOVIĆEVA SESTRA RAZNEŽILA SRBIJU FOTOGRAFIJOM! Bogdane danas je tvoj DAN, cela NACIJA ti KLIČE - "TI SI MOJ UZOR"! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kamen bi se istopio!

BOGDANOVIĆEVA SESTRA RAZNEŽILA SRBIJU FOTOGRAFIJOM! Bogdane danas je tvoj DAN, cela NACIJA ti KLIČE - "TI SI MOJ UZOR"! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/bojana.bogdanovic

Danas je poseban dan za srpsku košarku jer jedan od najsjajnijih igrača, Bogdan Bogdanović, proslavlja svoj 32. rođendan. Njegova sestra Bojana nije propustila priliku da na Instagramu izrazi svoju ljubav i podršku za svog brata. Bojana Bogdanović je na svom Instagram storiju podelila dirljiv post u kojem je čestitala Bogdanu rođendan.

Na storiju koji je podelila, istakla koliko je ponosna na njega i koliko joj znači njihova bliska veza. U njenom storiju se nalazi zajednička fotografija iz prošlih godina, koja dodatno naglašava koliko su povezani.

Bogdan je često govorio o važnosti podrške svoje porodice u njegovom profesionalnom životu. Sestra Bojana je uvek bila uz njega, prateći njegove sportske uspehe i pružajući mu podršku u svakom trenutku. Rođendanska čestitka koju je Bojana podelila na Instagramu prikazuje koliko su njih dvoje bliski i kako njihov odnos čini razliku u životima oboje. Ova gesta je samo još jedan primer njihove snažne porodične povezanosti i ljubavi koju dele.

- Srećan rođendan mom prvom najboljem prijatelju, mom uzoru i mojoj omiljenoj osobi- napisala je Bojana.

Foto: Instagram/Printscreen/bojana.bogdanovic

Bogdanoić i njegova sestra kao deca

Bogdan Bogdanović je neosporno jedan od najboljih košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije, a njegov doprinos reprezentaciji Srbije je nemerljiv. Njegova posvećenost, veština i strast prema igri čine ga istinskim liderom na terenu i van njega.

Bogdanović je poznat ne samo po svojim sportskim dostignućima, već i po svojoj harizmi i uticaju van terena. On je inspiracija mladim košarkašima širom Srbije i regiona, a njegov primer pokazuje koliko se trud i rad isplate. Kroz svoj rad i zalaganje, Bogdanović promoviše pozitivne vrednosti sporta, timskog rada i patriotizma.

Foto: Instagram/Printscreen/bojana.bogdanovic

 

Danas, dok slavimo rođendan jednog od naših najvećih košarkaša, ispunjeni smo ponosom i zahvalnošću za sve što je Bogdan Bogdanović dao srpskoj košarci. Njegova strast, predanost i rezultati čine ga istinskim sportskim herojem, čiji se uticaj proteže daleko izvan terena. Kapitenu, srećan ti rođendan!

Bogdan, koji trenutno igra za Atlanta Hawks, često je govorio o važnosti podrške svoje porodice u njegovom profesionalnom životu. Sestra Bojana je uvek bila uz njega, prateći njegove sportske uspehe i pružajući mu podršku u svakom trenutku. Rođendanska čestitka koju je Bojana podelila na Instagramu prikazuje koliko su njih dvoje bliski i kako njihov odnos čini razliku u životima oboje. Ova gesta je samo još jedan primer njihove snažne porodične povezanosti i ljubavi koju dele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading