SENZACIJA! ADETOKUMBO POTPISAO ZA PODGORICU! Grk će igrati ABA!

Autor:

Sport

17.08.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potres u Crnoj Gori!

SENZACIJA! ADETOKUMBO POTPISAO ZA PODGORICU! Grk će igrati ABA!

Foto: Profimedia

Ljubitelji košarke na Balkanu imaju razloga za uzbuđenje jer je košarkaški klub Podgorica uspeo da ostvari senzacionalan transfer! Naime, Aleksandros Adetokumbo, član poznate sportske porodice čiji su Janis i Tanasis zvezde NBA lige, a Kostas Evrolige, pridružio se timu iz Crne Gore. Iako je najniži od braće Adetokumbo sa svojih 203 centimetara, Aleksandros donosi sa sobom bogato iskustvo i znanje stečeno kroz igru u Litvaniji, tačnije u ekipi Mažeikai, gde je ostvario solidan prosek od 8,3 poena na 12 utakmica.

Odlučnost i angažovanje Košarkaškog kluba Podgorica koji ove sezone igra ABA 2 ligu vidljivi su i kroz ostale transferne aktivnosti tokom leta. Pored Adetokumba, u tim su stigli i Džek Golke, Džošua Skot, Mihailo Mušikić, Pavle Đurišić, Balša Živanović i Vasilije Milović. Ovo snažno pojačanje pruža jasnu sliku o ambicijama kluba da osnaži svoj tim i postigne značajne rezultate u ABA 2 ligi.

 

Videćemo hoće li ovaj momak star 23 godine uspeti da napravi karijeru koja je približna njegovom najstarijem bratu Janisu, a ni karijera njegova dva starija brata Tanasisa i Kostasa svakako ne bi bio loš scenario za njega.

U svakom slučaju ovo je transfer koji će sigurno odjeknuti ne samo Balkanom, već čitavom Evropom. Koliko god bio neiskusan i dalje, osim igračkog, ovo pojačanje je i sjajan marketinški potez kluba iz prestonice Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading