ŠOKANTNO! BOGDANOVIĆ ZAVRŠIO NA HAUBI AUTOMOBILA! Bogi preterao u slavlju (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će ostati živ do početka nove sezone u NBA?

ŠOKANTNO! BOGDANOVIĆ ZAVRŠIO NA HAUBI AUTOMOBILA! Bogi preterao u slavlju (FOTO)

Foto: Starsport

Juče je održano glamurozno venčanje košarkaša Nemanje Dangubića i odbojkašice Katarine Lazović, koji su okupili brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i zabave. Među gostima su se istakli Nikola Jokić i njegova trudna supruga Natalija, koji su privukli pažnju svojim elegantnim izdanjima i šarmantnim pojavljivanjem ispred lokala gde je proslava održana.

Jedan od zapaženih gostiju bio je i košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je nakon intenzivnog slavlja zabeležen kako se opušta na haubi automobila. Ova neobična scena izazvala je smeh i razgovore među prisutnima, a fotografi su zabeležili nezaboravan trenutak "opuštanja" nakon gala događaja.

Na proslavi se pojavila i atraktivna brineta Milica, o kojoj se spekuliše da bi mogla biti nova izabranica Bogdana Bogdanovića. Milica, koja se bavi dizajnom i poznata je po svojoj strasti prema putovanjima, privukla je dodatnu pažnju gostiju svojim dolaskom, podstičući brojne razgovore među prisutnima.


Ove zanimljive scene sa svadbenog veselja možete pogledati u priloženim slikama, koje beleže sve trenutke radosti i zabave sa proslave. Sve u svemu, venčanje Nemanje Dangubića i Katarine Lazović definitivno je bilo događaj koji će se dugo pamtiti u svetu sporta i zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading