ČUVENI KARMELO: HTEO SAM DA NAVIJAM ZA BOGDANA, NISAM SMEO! Srbi su LUDI, videli ste kako su DOČEKANI!

Autor:

Sport

16.08.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči velikog Mela!

ČUVENI KARMELO: HTEO SAM DA NAVIJAM ZA BOGDANA, NISAM SMEO! Srbi su LUDI, videli ste kako su DOČEKANI!

Foto: Profimedia

O polufinalnom meču Olimpijskih igara između Srbije i SAD pričaće se još dugo, ali ne samo kod nas, već i "preko bare". Ostali su i Ameri fascinirani načinom na koji su "orlovi" parirali verovatno najvećem "drim timu" ikada. Jedan od njih je i čuveno Karmelo Entoni, koji je ambasador FIBA i veoma je aktivan na takmičenjima reprezentacija od kada je prekinuo veliku karijeru.

Melo se našao u centru pažnje tog duela, zbog načina na koji je Bogdan proslavljao trojke. Bogi se te večeri "zapalio", a posle svakog pogotka proslavio bi istom gestikulacijom koju koristi već godinama, a koju je izvorno koristio upravo Entoni.

Ameri, neznalice, odmah su udarili po Bogdanoviću sa pričom da je to prozivka na račun velikog Karmela, ali je to on sam ubrzo demantovao šmekerski na društvenim mrežama, da bi isto potom učinio i u emisiji:

- To je moj sin - rekao je o Bogdanu Melo.

Voditelj je rekao da "nije izgledalo" kao da je drugarska proslava.

- Bilo je to pravo s…e koje se dešavalo u realnom vremenu. Nisam želeo ništa da kažem Bogiju. Pogodio je šut, uradio to i rekao sam: ’O, vidim te, Bogi’ Pričao sam mu te stvari… Tako da, cenim sve koji su stali u moju odbranu, ali istina je da je on samo pokazivao ljubav - izjavio je Karmelo i dodao:

- Stvarno sam hteo da navijam za njega kada je pogodio tu trojku, ali nisam smeo da pokažem emocije. To je bilo ludo, ali morao sam da ćutim. Stvarno sam želeo da pokažem prstom prema njemu i poručim mu da je to bilo ludo, ali nisam smeo.

Izjavio je i da je to bio jedan od najboljih mečeva kom je prisustvovao.

- Srbi… Oni su ludovali. To je bila verovatno jedna od najboljih utakmica na kojoj sam ikada, ikada bio. Najveća! Navijači tamo su ludi. Za nas je sve šou, ali oni su spremni da ubiju za to - nastavio je Entoni.

Snimci sa dočeka proširili su se po celom svetu, a stigli su i do njega.

- Videli ste kako to izgleda kada su se vratili u Srbiju? Osvojio sam tri olimpijske zlatne medalje i bronzu za SAD, a niko me na JFK niko nije ni pozdravio. Objašnjavao sam to i sinovima - rekao je jedan jedini, veliki, Karmelo Entoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading