KARTE ZA PREDSTAVLJANJE NOVOG TIMA PARTIZANA PLANULE ZA 90 SEKUNDI! Inovativna prezentacija naišla na OGROMNO interesovanje!

Autor:

Sport

14.08.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su ovo čekali.

KARTE ZA PREDSTAVLJANJE NOVOG TIMA PARTIZANA PLANULE ZA 90 SEKUNDI! Inovativna prezentacija naišla na OGROMNO interesovanje!

Foto: www.profimedia.rs

Ovog leta košarkaški klub Partizan se odlučio za nešto drugačiji pristup u predstavljanju novih igrača. Umesto uobičajenog prezentovanja jednog po jednog košarkaša, crno-beli će kompletan tim za narednu sezonu predstaviti javnosti u ponedeljak 19. avgusta u MTS dvorani. Ovo će biti prilika ne samo za promociju tima već i za upoznavanje sa svim novim igračima putem "Crno-bele simfonije".

Klub je najavio da će ograničen kontingent ulaznica biti u prodaji od srede 14. avgusta, od 12 sati, a već posle 90 sekundi sve karte su planule i više mesta nema!

Prema nezvaničnim informacijama, kao i objavama samih igrača, ugovor sa Partizanom su potpisali Vanja Marinković, Ife Lundberg, Frenk Nilikina, Karlik Džons, Arijan Lakić, Mario Nakić, Ajzea Majk, Isak Bonga, Sterling Braun, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Duan Vašington. Ova imena su već poznata u svetu košarke, pa se s nestrpljenjem očekuje njihov doprinos ekipi.

Takođe, Partizan i Aleksej Pokuševski su dogovorili sve detalje saradnje i bivši NBA as bi trebalo da potpiše ugovor na dve godine uz opciju produžetka na još godina dana. Aleksej će u prvoj godini zarađivati 400.000 evra, dok se očekuje da će taj iznos biti povećan na 500 u drugoj godini ugovora.

Crno-beli tako u novu sezonu ulaze sa kompletno renoviranim timom i biće interesantno videti kako će se u toj ulozi snađi Željko Obradović, kao i sami igrači koji su pretežno stranci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading