PREDSTAVLJANJE NOVE EKIPE PARTIZANA! Evo kad ih možete videti skupa

Autor:

Sport

12.08.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest je izazvala veliko interesovanje među navijačima.

PREDSTAVLJANJE NOVE EKIPE PARTIZANA! Evo kad ih možete videti skupa

Foto: Starsport

Ovog leta, košarkaški klub Partizan se odlučio za nešto drugačiji pristup u predstavljanju novih igrača. Umesto uobičajenog predstavljanja jednog po jednog igrača, Crno-beli će kompletan tim za narednu sezonu predstaviti javnosti u ponedeljak 19. avgusta. Ovo će biti prilika ne samo za promociju tima, već i za upoznavanje sa svim novim igračima.

Prema nezvaničnim informacijama, kao i objavama samih igrača, ugovor sa Partizanom su potpisali Vanja Marinković, Ife Lundberg, Fren Nilikina, Karlik Džons, Arijan Lakić, Mario Nakić, Ajzea Majk, Isak Bonga, Sterling Braun, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Duan Vašington. Ova imena su već poznata u svetu košarke, pa se s nestrpljenjem očekuje njihov doprinos ekipi.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Jedno od najuzbudljivijih imena koja se povezuju sa Partizanom je Aleksej Pokuševski. Ovaj mladi košarkaš, dobro poznat u Evroligi, navodno je pred vratima ovog beogradskog kluba. Ova vest je izazvala veliko interesovanje među navijačima, koji s nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu.

Pored Pokuševskog, još jedno dobro poznato ime se povezuje sa Partizanom, što dodatno podiže uzbuđenje među navijačima. Očekuje se da će ovo pojačanje uneti novu energiju u tim i doprineti uspesima kluba u narednoj sezoni.

Iako još uvek postoje mnoge nepoznanice oko sastava tima i potencijalnih pojačanja, jedno je sigurno - Partizan se sprema za izazovnu narednu sezonu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju sve novosti koje će biti predstavljene u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading