NAGETSI PONIZILI VENBANJAMU! Denver u TRI REČI prokomentarisao Jokićevu majstoriju protiv Francuza! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomno su pratili učinak svoje prve zvezde.

NAGETSI PONIZILI VENBANJAMU! Denver u TRI REČI prokomentarisao Jokićevu majstoriju protiv Francuza! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

U dugo iščekivanom predolimpijskom susretu u Lionu, Srbija je izašla kao pobednik nad Francuskom rezultatom 79:67.

Utakmica je privukla veliku pažnju, jer je NBA Ruki godine, Viktor Venbanjama, pokazao svoj talenat za domaći tim, dok su "orlove" do pobede predvodili Nikola Jokić, aktuelni MVP NBA lige.

Najveća zvezda srpske selekcije i Denver Nagetsa je pokazao dominantno izdanje, nadmašivši svog devet godina mlađeg protivnika, koji se ističe impresivnom visinom od 2.24 metra.

Za manje od 20 minuta igre, Jokić je uspeo da sakupi 20 poena i 12 skokova, pokazujući svoju dominaciju na terenu. Kapiten Bojan Bogdanović takođe je dao značajan doprinos sa 15 poena. Što se tiče Francuske, Venbanjama se istakao sa 14 poena i 10 skokova, dok je Geršon Jabusele bio zapažen sa postignutih 12 poena.

Jokić je zaista ukrao šou Venbanjami, prikazujući momente čiste dominacije nad mladim Francuzom. U nekoliko slučajeva, srpski centar nadigrao je mladog asa San Antonija, demonstrirajući svoje iskustvo i veštinu. Posebno se istakao kad je prošao pored Venbanjame i postigao koš, a kasnije izveo impresivan šut za tri poena. Takođe, "Džokerova" moć bila je očigledna dok se kretao unutar reketa, probijajući se kroz tri francuska defanzivca, polažući loptu u suprotnu korpu i pritom privukao faul.

Jokićeva izuzetna igra za Srbiju nije prošla nezapaženo kod njegovih Denver Nagetsa. Tim iz Kolorada je prikazao Jokićeve najbolje trenutke iz utakmice, posebno ističući njegovo postizanje poena preko Vembanjame, uz natpis:

- On je u elementu - nisu propustili da pecnu mladu zvezdu San Antonija iz tabora "grumenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading