IFE OTAPA I NAJTVRĐA SRCA: Novi igrač Partizana je podelio emotivnu poruku sa svojim pratiocima (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

06.07.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo takvi se primaju u crno-beli tim.

IFE OTAPA I NAJTVRĐA SRCA: Novi igrač Partizana je podelio emotivnu poruku sa svojim pratiocima (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Gabrijel Ifeni "Ife" Lundberg je nigerijsko-danski profesionalni košarkaš i od skoro igra KK Partizan. Pre toga je bio u KK Virtus Bolonja iz italijanske Lige Basket Serije A i Evrolige. Takođe predstavlja seniorsku reprezentaciju Danske. Zbog svoje visine, odličan je za obe pozicije beka. Prema brojnim danskim medijima, Lundberg je najbolji košarkaš Danske.

 

 

Ife je na svom instagram profilu objavio fotigrafije na kojima se vidi kako trenira sa budućim košarkašima i daje im pravi primer kako da postignu željeni cilj na tom polju.

"Biti u mogućnosti da budete prisutni, da inspirišete sledeću generaciju, da budete svedoci koliko se ova mlada deca trude da postanu bolja i idu ka svojim ciljevima je nešto čega je zaista neverovatno biti deo! Sećam se da sam bio dete sa velikim nadama i velikim snovima, i samo jedna jednostavna stvar kao što je da imate uzor i nekoga na koga se ugledate jer želite da budete kao oni ili da postignete ono što su oni postigli, zaista može promeniti ishod nečijeg života/karijere. Uvek jurite svoje snove i ne dozvolite nikome da vam kaže da to ne možete ili nećete postići", napisao je Lundberg u opisu fotografija.

 

 

Da podsetimo, Lundberg je zvanično potpisao ugovor sa KK Partizanom 20. juna ove godine, nakon isteka ugovora sa Virtusom. Ostavio snažan utisak na navijače Partizana, posebno tokom prošle sezone. U obe utakmice protiv crno-belih, Danac je bio izuzetno efikasan, postižući značajan broj poena i direktno utičući na ishod mečeva. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading