ODE I POSLEDNJI IZ PARTIZANA: Ljubimac grobara odlazi kod DEJANA RADONJIĆA!

Autor:

Sport

13.07.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadao se da će ostati, ali ništa od toga

ODE I POSLEDNJI IZ PARTIZANA: Ljubimac grobara odlazi kod DEJANA RADONJIĆA!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan se suočava sa velikim promenama u timu pred sledeću sezonu. Posle dve godine u kojima su crno-beli imali osovinu kluba u vidu Pantera, Ledeja i Nanelija, sada će te pozicije morati da zauzmu neki drugi igrači.

Humsku su već napustili: Pomenuti, Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, a na izlaznim vratima su Aleksa Avramović i Bruno Kaboklo koji imaju ponude iz Evrolige, baš kao i Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde.

Ovo je gotovo ceo sastav crno-belih iz prethodne sezone, a grobare je jedino brinuo status još dva imena koja se nisu spominjala od kako se završila sezona - Džejlen Smit i Džejms Naneli. Sudbina prvog Amerikanca je sada definitivno poznata.

Džejlin Smit pronašao je novi klub a to je turski Baščešehir koji će naredne sezone nastupati u Evrokupu. Plejmejker će imati priliku da sarađuje sa bivšim zvezdašima: Trenerom Dejanom Radonjićem, saigračem Marko Simonović i direktorom košarkaških operacija Nemanjom Bjelicom.

Tokom prethodne sezone, u crno-belom dresu beležio je prosečno 6.7 poena, 1.7 skokova, 1.3 asistencije i skoro jednu ukradenu loptu po utakmici. Stigao je na pola sezone iz Virtusa, a nakon veoma slabog perioda "eksplodirao" je pred kraj sezone kada mu je Obradović dao nešto veću šansu. Međutim, čini se da to nije bilo dovoljno da zasluži novi ugovor. Ostaje još samo da se vidi sudbina Nanelija, a i ona, sve izvesnije, ne raduje grobare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading