KAKO LI ĆE ODGOVORITI? Devito IZAZVAO velikog ljubimca delija!

Autor:

Sport

17.07.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se spektakl u najavi.

KAKO LI ĆE ODGOVORITI? Devito IZAZVAO velikog ljubimca delija!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pripremaju se za start nove sezone, u kojoj ih čeka borba na tri fronta.

Izabranici Janisa Sferopulosa ulaze sa ambicijama da odbrane triplu krunu u AdmiralBet ABA ligi, Superligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća, uz želju da naprave iskorak u Evroligi i plasiraju se u plej-of.

Crveno-beli su uspeli da zadrže okosnicu tima, pa će u novom ciklusu delije imati priliku da uživaju u majstorijama Nemanje Nedovića. Bivši reprezentativac Srbije, koji se nedavno oprostio od nacionalnog tima, slobodno vreme koristi na razne načine.

Tako je popularni Neda odlučio da odigra partije stonog tenisa i, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, odlično se pokazao.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Međutim, ubrzo je Nemanji "bačena rukavica", a to je učinio David Vito Ljubenović, čuveni reper koji se proslavio kao Devito.

Kragujevčanin je tagovao Nedovića, aludirajući da želi da odigra partiju stonog tenisa sa ljubimcem delija.

Ostaje da se vidi kako će Nemanja odgovoriti na njegovu poruku, odnosno, da li će prihvatiti da sa Ljubenovićem odmeri snagu i odigra neki meč.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde potvrdili su učešće na VTB Superkupu u Rusiji, na kome će još učestvovati domaći timovi: Zenit, Lokomotiva Kuban, moskovski CSKA, Uniks iz Kazanja i turski Bešiktaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading