ĐOKOVIĆA UŽIVO GLEDA I KOŠARKAŠ ZVEZDE! U elegantnom izdanju je stigao sa suprugom (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada Nole slabo uzvraća

ĐOKOVIĆA UŽIVO GLEDA I KOŠARKAŠ ZVEZDE! U elegantnom izdanju je stigao sa suprugom (FOTO)

Foto: Starsport

I dok se Novak muči protiv Alkaraza u finalu, pojavljuju se fotografije sve više zvezda koje tome svedoče na Centralnom terenu Vimbldona. Pored velikog broja navijača, na tribinama Centralnog terena su se našle i poznate ličnosti poput glumaca Džulije Roberts, Toma Kruza i Benedikta Kumberbača. Osim famoznih glumaca, tu je i košarkaš Crvene zvezde sa svojom lepšom polovinom.

Naime, Nemanja i Mina Nedović stigli su u London gde gledaju susret drugog i trećeg reketa sveta, ali za sada ne uspevaju da mu donesu sreću, pošto se ne snalazi baš najbolje.

Mina je uz sliku karata okačila i jedan kratki komentar: "Snovi su postali stvarnost".

Podsetimo, ima Nole i dodatni motiv, a to je osveta. Repriza prošlogodišnjeg finala u kojem je Alkaraz slavio sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) posle bezmalo pet sati igre. U međuvremenu su odigrali samo još dva susreta i oba su pripala Srbinu (finale Sinsinatija i polufinale Završnog mastersa u Torinu), pa Novak sada ima pozitivan skor od 3-2. da bi tako i ostalo potrebno je da opet odigra svoj najbolji tenis, pogotovo imajući u vidu da je operisao koleno 5. juna.

Još jedan motiv je želja da se potvrdi srpski inat i da se dokaže da se šampion kakav je Novak nikada ne sme otpisivati. Naime, prema prognozama bukmejkera, Alkaraz je bio favorit i kvota na njega je 1,72, dok je na Đokovića 2,23. Zato je na našem teniseru da donese sebi pehar, osmi sa ananasom na vrhu, ali i 2.700.000 funti, odnosno oko 3.150.000 evra, a nekom ko se opkladi na njega dobitak. Mada ni 1,6 miliona evra koliko dobija finalista nije za zanemariti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading