OVAKO JE JOKIĆEVA ĆERKICA ULETELA U SLAVLJE I TATIN ZAGRLJAJ: Imamo novog "orlića" u reprezentaciji (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se istopiš

OVAKO JE JOKIĆEVA ĆERKICA ULETELA U SLAVLJE I TATIN ZAGRLJAJ: Imamo novog "orlića" u reprezentaciji (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Japan u pripremnom meču pred Olimpijske igre u Areni sa 119:100.

Kako je lepo videti celu reprezentaciju na okupu u toplom ambijentu Arene. Po povratku u Srbiju, Kari je razotkrio karte koje je, davajući šansu svim igračima da se pokažu, sakrivao do sada i videli smo svu raskoš u igri "orlova". Protok lopte u napadu bio je fenomenalan, a timska igra na vrhunskom nivou.

Opet je jedan od najboljih pojedinaca u srpskom timu bio Nikola Jokić. Iako su navijači na društvenim mrežama iskazali zabrinutost zbog bandaža oko njegove ruke, on je ponovo demonstrirao majstorstvo na terenu pred porodicom koja ga je snažno podržavala iz prvog reda sa tribina.

Odmah po završetku meča, na teren je u slavlje košarkaša, a pre toga tatin zagrljaj, uletela i mala Ognjena Jokić, Nikolina ćerka. Jokara je uzeo u ruke i zajedno su prišli centru gde su bili ostali igrači i to je bila scena koja je raznežila sve u Areni. Publika je večeras zaista uživala u fenomenalnoj igri i sjajnoj atmosferi na terenu i tribinama.

Podsetimo, na kraju meča, razlika je iznosila 19 poena najviše zahvaljujući činjenici da su Japanci pogodili čak 20 trojki. Ipak, jedan lagan meč za Srbiju i bitna i sigurna pobeda protiv, realno, slabijeg Japana. Sutra sledi generalka sa Grčkom na istom mestu u isto vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading