KOŠARKAŠI(CE) I BASKETAŠI SRBIJE SE DRUŽILI SA MALIŠANIMA ISPRED ARENE: Osmesi na licima kada su ugledali Jokića i družinu GOVORE SVE (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

20.07.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa slika pred odlazak u Pariz

KOŠARKAŠI(CE) I BASKETAŠI SRBIJE SE DRUŽILI SA MALIŠANIMA ISPRED ARENE: Osmesi na licima kada su ugledali Jokića i družinu GOVORE SVE (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Košarkaška reprezentacija Srbije završila je pripremni turnir u Abu Dabiju bez pobede, ali to uopšte ne brine navijače koji su danas rešili da, po nepovoljnim vremenskim uslovima, dođu ispred Beogradske Arene kako bi se družili sa našim "orlovima" i pružili im podršku pred odlazak na Olimpijske igre.

Kišobrani su bili najveći saveznici okupljenih fanova isprva, ali se čekanje definitivno isplatilo kada su se pojavili basketaši Srbije, a potom i košarkašice.

Od naših reprezentativaca u 3x3 basketu koji nikad ne razočaraju treba očekivati medalju u Parizu, dok izabranicama Marine Maljković želimo svu sreću u nameri da isto učine.

U međuvremenu se vreme poboljšalo, a tada su pristigli i košarkaši. Najviše je bilo pomame među najmlađima, očekivano, za Nikolom Jokićem, ali i za herojem iz Manile Aleksom Avramovićem i kapitenom Bogdanom Bogdanovićem. Svi su bili orni da izađu u susret mališanima, ali i onim malo starijima, i ulepšaju im dan.

 

 

"Orlovi" su, baš kao i košarkašice i basketaši, našli vremena za svakog fana, potpisivali se na lopte, majice, zastave, a na kraju su se sve tri selekcije zajedno okupile na binu i poslale poruku okupljenim navijačima.

Podsetimo, Olimpijske igre počinju 26. jula, a naša muška reprezentacija igraće u grupi sa Amerikom, Južnim Sudanom i Portorikom, dok će dame biti u grupi takođe sa karipskom selekcijom, kao i Španijom i Kinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading