KOBRA SE VRATILA U ZVEZDU! Ovo su prvi UTISCI Dobrića! Pomenuo Sferopulosa i delije!

Autor:

Sport

21.07.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac potpisao trogodišnji ugovor.

KOBRA SE VRATILA U ZVEZDU! Ovo su prvi UTISCI Dobrića! Pomenuo Sferopulosa i delije!

Foto: Starsport

Posle samo godinu dana provedenih u dresu Virtusa iz Bolonje, Ognjen Dobrić se vratio u Crvenu zvezdu i parafirao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom:

- Uspeli smo da se dogovorimo. Jako mi je drago što sam se vratio Zvezdu, jer Zvezda je Zvezda. To je za mene nešto posebno. Drago mi je da sam opet deo porodice i da će biti sve kako treba, da ćemo ostvarivati rezultate kao što smo prošlih sezona. Nadam se da će nas zdravlje služiti. Imamo zaista sjajnu ekipu i mislim da će sve biti super - rekao je Dobrić za Meridian sport.

Bio je siguran i u danu kada je napuštao crveno-bele, da će se ponovo vratiti na Mali Kalemegdan.

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

- Očekivao sam da ću se vratiti, možda ne odmah ove godine, ali sam znao da ću se vratiti. Kada se osvarila prilika, odmah sam prihvatio. Duboko u sebi sam očekivao da ću jednoga dana ponovo nositi Zvezdin dres i to mi se ostvarilo. Osećam se ispunjeno.

Izabranici Janisa Sferopulosa brane triplu krunu, uz želju da naprave korak napred na evroligaškoj sceni.

- Očekivanja u Zvezdi su uvek trofeji. Kao što znate, Zvezda svake sezone osvaja i to je uvek cilj. Možda je sad vreme iskorak u Evroligi

Razlika u odnosu na prošli mandat je trener. Do sada nije sarađivao sa Janisom Sferopulosom, ali ne brine – čuo je mnogo lepih reči o grčkom stručnjaku.

- Pričali smo se i deluje mi super. Pričao sam sa budućim i bivšim saigračima. Sve najlepše su mi rekli za Sferopulosa. Uputuo me je u način rada i kao što sam rekao, radujem se svemu tome.

Nije propustio priliku da oduševljeno pomene novi susret sa zvezdašima:

- Navijači su posebni. Jedva čekam da ih vidim ponovo - zaključio je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading