KAPITEN ZVEZDE SE SLOMIO ZBOG UBISTVA POLICAJCA: Branko Lazić se emotivno oprostio od Nikole Krsmanovića

Autor:

Sport

18.07.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški as jedva napisao dve kratke rečenice.

KAPITEN ZVEZDE SE SLOMIO ZBOG UBISTVA POLICAJCA: Branko Lazić se emotivno oprostio od Nikole Krsmanovića

Foto: Starsport

Branko Lazić

Policajac Nikola Krsmanović (34) smrtno je ranjen noćas u Loznici dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen u Loznici pucnjima iz pištolja dok su izlazili iz vozila. Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Na srpske policajce na dužnosti, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru. Na licu mesta policija je pronašla pasoš izdat od strane privremenih institucija  lažne države Kosovo na ime Hajrizi Artan (33) i nemačku ličnu kartu. Usledila je opsežna potraga za napadačem čiji se identitet još utvrđuje, a prema rečima ministra Dačića, policija je uhapsila Mithata Hadžića iz Tutina koji se sumnjiči da je osumnjičenog automobilom tutinskih registracionih oznaka preuzeo u Preševu i vozio u pravcu Loznice.

Republika

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages, Shutterstock, Facebook

Nikola Krsmanović

 

Ovaj teroristički čin, kako se deklariše svirepo pucanje na policajce Srbije na dužnosti, potreslo je celu zemlju, ali pre svega Lozicu i sve koji su poznavali ubijenog Nikolu. Jedan od njih je i kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić, koji se slomio na vest o ubistnu Nikole. On je poslao emotivnu poruku na Instagramu.

- Ubijen policajac Nikola Krsmanović od strane Albanca. Večna ti slava junače - napisao je košarkaš Zvezde na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/10sile10

 

Podsetimo, osumnjičeni Artan, inače begunac iz zatvora na Kosovu, na društvenoj mreži Fejsbuk ima nekoliko otvorenih profila na svoje ime, otvoreno veliča terorističku takozvanu Oslobodilačku vojsku Kosova, teroristu Hašima Tačija ali i Adolfa Hitlera, a podelio je i svoju fotografiju kako stoji pored velikog postera sa likom ozloglašenog teroriste Adema Jašarija.

Još jedna neverovatna informacije je da je brat ubice Artana Hajrizija i sam je ubica Faton Hajrizi, osuđen za ubistvo ruskog vojnika Kfora kod Drenice na Kosovu i Metohiji pre dve decenije, a koji je pobegao iz kazneno-popravnog centra Smrekovnica, gde je služio kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading