RASPALIO MAŠTU DELIJA! Oglasio se bivši igrač Zvezde: "Omiljeno mesto svih vremena..."! (FOTO)

Autor:

Sport

19.07.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije zaboravio najslavnije trenutke u karijeri.

RASPALIO MAŠTU DELIJA! Oglasio se bivši igrač Zvezde: "Omiljeno mesto svih vremena..."! (FOTO)

Foto: Starsport

Američki košarkaš Kvinsi Miler ostavio je neizbrisiv trag u srcima navijača Crvene zvezde, tokom igranja za srpskog i regionalnog šampiona.

Iako je njegov period proveden u klubu s Malog Kalemegdana bio relativno kratak, on je zahvaljujući svojoj predanosti i impresivnim potezima na terenu, ostao zauvek upamćen među delijama.

Tokom sezone 2015/16, Kvinsi Miler je bio neprikosnoveni lider tima, ostvarujući prosečno 14.8 poena i 5.7 skokova po meču. Mnogi smatraju da je upravo u toj sezoni bio jedan od najboljih igrača u klubu, svojim hrabrim nastupima osvajajući simpatije navijača.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Kvinsija Milera

Iako je Crvena zvezda ostvarila značajan uspeh u Evroligi i plasirala se u Top 8, njen put ka Fajnal foru prekinut je od strane moćnog CSKA iz Moskve. Ipak, Kvinsi Miler se posebno seća jednog od susreta sa ovim timom, ističući nezaboravnu atmosferu u Beogradskoj areni. Na svom Instagram profilu podelio je video snimak sa tog susreta, uz komentar:

- Ne, nijedna utakmica ne bi trebalo da grmi kao ova. Omiljeno mesto svih vremena - oglasio se Miler na društvenim mrežama.

Na njegovu nesreću, Kvinsi Miler se suočio sa povredom posle odlaska iz Zvezde, što je uticalo na njegovu dalju košarkašku karijeru. Nakon napuštanja Beograda, Amerikanac je nastavio svoju sportsku karijeru u Japanu, gde je nastupao za ekipu Tojame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading