ZAŠTO TAKO, "KRALJU"? Lebron sramno UVREDIO "orlove"! Navijači Srbije mu BRUTALNO odgovorili!

Autor:

Sport

21.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SAD na jedvite jade savladala Južni Sudan u prijateljskom meču.

ZAŠTO TAKO, "KRALJU"? Lebron sramno UVREDIO "orlove"! Navijači Srbije mu BRUTALNO odgovorili!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država ostvarila je dramatičnu pobedu nad selekcijom Južnog Sudana rezultatom 101:100, u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre. Ovaj meč je bio izuzetno jak test za ekipu Stiva Kera, kojoj se pre početka turnira već dodeljuje zlatna medalja.

Selekcija Južnog Sudana, predvođena Karlikom Džonsom, pružila je snažan otpor Amerikancima, imajući čak 14 poena prednosti na poluvremenu. Budući igrač Partizana je završio utakmicu sa tripl-dabl učinkom, a imao je šut za pobedu, koji na njegovu nesreću nije realizovao. Ovaj meč je bio pun preokreta i napetih situacija, a odlučujući poen za SAD postigao je upravo Lebron Džejms.

Nakon meča, Lebron Džejms je dao zanimljivu izjavu, u kojoj je "pecnuo" Pešićeve "orlove":

- Da budem iskren, više volim ovakve utakmice nego razbijanja. Volim da budem testiran, to su najbolje utakmice - rekao je as Lejkersa.

SAD je u prethodnoj utakmici "pregazila" Srbiju rezultatom 105:79 i to je bila ubedljivo najveća pobeda Amerikanaca koji su se mučili sa "kengurima" u trijumfu od šest razlike, dok su Kanadu savladali sa 16 poena viška.

Džejmsova izjava izazvala je žustre reakcije na društvenim mrežama, posebno u vezi sa prethodnim utakmicama. Takođe, njegove reči su prouzrokovale polemike među navijačima, a bilo je i onih koji su se osvrnuli na potencijalno testiranje na doping.

Takođe, Lebron je naterao navijače Pešićevog tima da se oglase i odgovore mu, različitim komentarima:

- Videćeš za osam dana, protiv prave Srbije sa svim najboljim igračima - odgovorio je Džejmsu jedan fan "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading